CELEBRITIES

Η Sophie Turner δήλωσε πως σκεφτόταν την αυτοκτονία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Game of Thrones


The Jennettes

17 Απριλίου 2019

abaca_577377_472.jpg

Η Sophie Turner έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τα θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε παλιότερα, αλλά κατά τη διάρκεια μίας νέας συνέντευξης, ανέφερε πως σκεφτόταν την αυτοκτονία.

Όταν ήταν 17, περίπου τέσσερα χρόνια αφού ξεκίνησε τα γυρίσματα του Game of Thrones, η Sophie άρχισε να μάχεται με την κατάθλιψη. "Είναι περίεργο. Δεν ήμουν πολύ καταθλιπτική όταν ήμουν μικρότερη, αλλά σκεφτόμουν πολύ την αυτοκτονία όταν ήμουν μικρότερη. Δεν ξέρω γιατί, όμως," είπε. "Μπορεί να είναι μία περίεργη φαντασίωση που είχα, αλλά ναι, το σκεφτόμουν. Δεν πιστεύω πως θα το έκανα ποτέ. Δεν ξέρω."

Πιστεύει πως πολλά από τα ψυχικά προβλήματα που είχε προήλθαν από το συνεχές μίσος και κριτική στα social media.

"O κόσμος έλεγε, 'Πω, η Sansa πήρε 10 κιλά,' ή 'Πψ, η Sansa πρέπει να χάσει 10 κιλά,' ή 'Η Sansa πάχυνε.' Ήταν πολλά σχόλια σχετικά με το βάτος ή θα είχα σπυράκια επειδή ήμουν έφηβη και είναι φυσιολογικό και θα λάμβανα πολλά σχόλια για το δέρμα μου και το βάρος μου και ότι δεν ήμουν καλή ηθοποιός," είπε.

"Θα το πίστευα. Θα έλεγα, 'Ναι, έχω σπυράκια. Είμαι χοντρή. Είμαι κακή ηθοποιός'. Θα το πίστευα απλά. Θα έβαζα [το τμήμα κοστουμιών] να σφίξει τον κορσέ μου πολύ. Απλά σκεφτόμουν πολύ, πολύ την εμφάνισή μου".

Όσο δεν έκανε γυρίσματα, δεν είχε κίνητρο να βγει έξω. Δεν ήθελε να βλέπει τους φίλους της. Ακόμα και η ιδέα του να βγει από το σπίτι της προκαλούσε δάκρυα.

"Θα έκλαιγα και θα έκλαιγα και θα έκλαιγα για το να φορέσω ρούχα και θα σκεφτόμουν 'Δεν μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ να βγω έξω. Δεν έχω τίποτα που να θέλω να κάνω," είπε. Ευτυχώς, πήρε βοήθεια και τα πράγματα έγιναν πολύ καλύτερα. Οι γονείς της πρόσεξαν τους λογαριασμούς από την ψυχοθεραπεία πριν από έναν χρόνο και τότε επιτέλους τους είπε τι συνέβη. Τώρα λέει πως νιώθει καλύτερα και αγαπά τον εαυτό της περισσότερο απ' ότι παλιότερα. Ο μέλλοντας σύζυγός της, Joe Jonas, έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτό, είπε.

"Μερικές φορές δεν πιστεύω πως αγαπώ καν τον εαυτό μου, αλλά τώρα είμαι με κάποιον που με κάνει να συνειδητοποιώ πως έχω κάποιες λυτρωτικές ιδιότητες, υποθέτω," είπε. "Και όταν κάποιος σου λέει πως σε αγαπά κάθε μέρα, σε κάνει να σκέφτεσαι πραγματικά γιατί συμβαίνει αυτό και αυτό σε κάνει να αγαπάς τον εαυτό σου λίγο περισσότερο. Οπότε ναι, με αγαπώ."

 

Δείτε ακόμη: H Sophie Turner είπε το "Ναι" στον Joe Jonas - και πρέπει να δείτε το δαχτυλίδι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.