CELEBRITIES

Ο Kit Harington αηδίασε μετά το φιλί του με την Emilia Clarke


The Jennettes

17 Απριλίου 2019

game20of20thrones20dany.jpeg

Μια από τις πιο τις πιο πολυσυζητημένες στιγμές από την πρεμιέρα της 8ης σεζόν του Game of Thrones ήταν το φιλί του Jon Snow και της Daenerys Targaryen. Mπορεί το τελικό αποτέλεσμα να έμοιαζε με ρομαντικό διάλειμμα από το δράμα των Επτά Βασιλείων, αλλά ένα video από τα γυρίσματα έδειξε ότι δεν ήταν καθόλου έτσι. Ήταν μια αρκετά πιο γελοία στιγμή στην πραγματικότητα, καθώς ο Kit Harington προποιήθηκε ότι έκανε εμετό μόλις φίλησε την Emilia Clarke.

Το σκηνικό συμβαίνει σε μια εκτεταμένη ματιά στα παρασκήνια της πρεμιέρας, που δημοσίευσε το HBO στο Υοutube. Η ομάδα παραγωγής του show εξηγεί ότι ήθελαν να κάνουν κάτι επικό μετά την μαγική βόλτα με τον δράκο, οπότε αποφάσισαν να προσθέσουν ψηφιακά έναν καταρράκτη στο σκηνικό. Για αυτόν το λόγο, οι ηθοποιοί χρειάστηκε να φιληθούν μπροστά σε green screen, κι αυτή ήταν η στιγμή που ο Harington αποφάσισε να αστειευτεί, προσποιούμενος ότι θέλει να κάνει εμετό μετά το φιλί τους. (Περίπου στο 13:38 ξεκινάει)

Η Clarke πάντως δεν έδειξε να προσβάλλεται ιδιαίτερα. Και οι δυο ηθοποιοί έχουν μιλήσει για το πόσο κοντινή είναι η φιλία τους, και παραδέχονται ότι είναι περίεργο να κάνουν τους εραστές. "Η Emilia κι εγώ έχουμε υπάρξει κολλητοί τα τελευταία εφτά χρόνια και όταν έπρεπε να φιληθούμε ήταν πραγματικά αλλόκοτο", είπε ο Harington.

Πάντως, ο Harington έδειξε ειλικρινή ενθουσιασμό ξεναγώντας την Clarke στην Ισλανδία για τη συγκεκριμένη σκηνή, καθώς ο ίδιος είχε δουλέψει αρκετά σε αυτήν την τοποθεσία. "Αγαπώ το ότι μπόρεσα να πάω εκεί με την Emilia", λέει στο video. "Είχα την ευκαιρία να της δείξω αυτό το πράγμα, που έχει υπάρχει ένα πολύ μεγάλο μέρος του κόσμου των GoT για εμένα. Είχα την ευκαιρία να της δείξω την Ισλανδία".

Η Clarke, εντωμεταξύ, δεν ήταν τόσο ενθουσιώδης. "Η κυρία της φωτιας και μαμά των δράκων από δω, δεν είναι συνηθισμένη στο κρύο", αστειεύτηκε.

Δείτε ακόμη: 9 backstage φωτογραφίες από το Game of Thrones που καταστρέφουν τη μαγεία

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.