CELEBRITIES

Τα τρία παιδιά της Beyonce κάνουν σπάνια εμφάνιση σε νέο ντοκιμαντέρ


The Jennettes

19 Απριλίου 2019

abaca_560634_005.jpg

Πριν δύο μέρες, κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ της Beyonce με τίτλο Homecoming: A Film by Beyonce, το οποίο παρουσιάσει την εξαντλητική προετοιμασία που χρειάστηκε για το performance της στο Coachella τον περασμένο Απρίλιο. Όπως μπορεί να θυμάστε, το ιστορικό performance απέτισε φόρο τιμής στην μαύρη κουλτούρα και στα Historically Black Colleges and Universities.

Οι fans της ήταν φυσικά ενθουσιασμένοι με το νέο project της Beyonce και να μάθουν περισσότερα για το πώς προετοιμάζεται για τα performances της - ωστόσο, με βάση τις αντιδράσεις στο Twitter, φαίνεται πως δεν ήταν προετοιμασμένοι για μία ματιά στην οικογενειακή της ζωή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♡YONCÉ♡ (@planetyonce) on

Η Beyonce μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τα δίδυμα, Sir και Rumi, ενώ και τα τρία της παιδιά - μαζί με την Blue Ivy - έκαναν σπάνιες εμφανίσεις on camera. Αυτό, βέβαια, δεν ήταν το μοναδικό δώρο της Beyonce στους fans της, αφού μαζί με το ντοκιμαντέρ κυκλοφόρησε και ένα album με 40 κομμάτια την ίδια στιγμή.

 

Δείτε ακόμη: Beyonce: Δείτε φωτογραφίες από το παραμυθένιο party που διοργάνωσε για την κόρη της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.