CELEBRITIES

Η Charlize Theron δήλωσε πως δεν γνώριζε το φύλο του παιδιού της


19 Απριλίου 2019

abaca_593988_011.jpg

H Charlize Theron έχει υιοθετήσει δυο παιδιά από την Αφρική, τον Jackson και την August. Όμως εδώ και χρόνια η ηθοποιός έχει βρεθεί στο στόχαστρο του τύπου, γιατί ντύνει το γιό της με φούστες.

Ωστόσο η ηθοποιός απάντησε σε συνέντευξη της στην Daily Mail για ποιο λόγο ντύνει τον υιοθετημένο της γιο με φουστάνια.

Διαβάστε εδώ: Η αλαβάστρινη ομορφιά της Charlize Theron

Την εποχή που η Theron υιοθέτησε τον Jackson τον παρουσίασε στον κόσμο ως αγόρι. Όμως στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν και τελικά η ηθοποιός κατάλαβε ότι δεν ήταν αγόρι αλλά κορίτσι «Ναι αρχικά νόμιζα ότι ήταν αγόρι. Μέχρι που με κοίταξε στα μάτια όταν ήταν τριών ετών και μου είπε: Δεν είμαι αγόρι. Αυτή είναι λοιπόν η αλήθεια. Έχω δύο πανέμορφες κόρες, τις οποίες, όπως κάθε γονιός, θέλω να προστατέψω και να τις δω να προχωράνε στη ζωή τους». απάντησε η ηθοποιός σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

 Όπως λοιπόν ήταν αναμενόμενο, όταν η Theron κατάλαβε το πραγματικό φύλο του παιδιού της άρχισε να το ντύνει με φούστες και φουστάνια και να κάνει τα μαλλιά του πλεξούδες. Κάτι που τότε είχε δημιουργήσει πλήθος ερωτηματικά τόσο στους θαυμαστές της όσο και στους δημοσιογράφους.  

Δείτε στη gelllery τις πιο εντυπωσιακές στιγμές της Charlize Theron για το 2018

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.