ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να πετύχετε το beauty look της Charlize Theron


Ελένη Τσούτση

15 Ιανουαρίου 2019

20190113_zaa_a1e23_035.jpg

Η 43χρονη ηθοποιός, Charlize Theron μας εντυπωσιάζει τόσο με τα μακιγιάζ όσο και τα χτενίσματα που επιλέγει να κάνει τόσο στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί όσο και σε επίσημα gala. Λατρεύει τα nude looks, επιλέγοντας τις περισσότερες φορές απαλές αποχρώσεις κραγιόν και καφέ σκιές για να τονίσει το πράσινο χρώμα των ματιών της.

Σε συνεντεύξεις της έχει δηλώσει: " Αγαπώ να φοράω mascara και να περιποιούμαι τις βλεφαρίδες μου, αφού το πιο σημαντικό για μένα είναι ένα σαγηνευτικό βλέμμα".

Διαβάστε εδώ: Η αλαβάστρινη ομορφιά της Charlize Theron

Στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της στα Critics' Choice Awards 2019, μας ενθουσίασε για άλλη μια φορά τόσο με το αψεγάδιαστο make up look της όσο και με το ιδιαίτερο χτένισμά της.

Επέλεξε ένα απόλυτα κομψό μακιγιάζ που τονίζει τα λεπτά χαρακτηριστικά του προσώπου της. Πιο συγκεκριμένα, έκανε ένα “ήσυχο” smokey eye με μια ροδακινί σκιά και έβαλε την ίδια απόχρωση κραγιόν στα χείλη της, ενώ επέλεξε να κάνει ελαφριά κοψίματα με λάμψεις στα ζυγωματικά. Το total make up look της αποτελεί μία υπέροχη πρόταση για μια βραδινή εμφάνιση - μας εξέπληξε με το πως χρησιμοποίησε την ίδια απόχρωση στα μάτια και τα χείλη διατηρώντας μια υπέροχη ισορροπία.

Τα hair looks που επιλέγει είναι συνήθως απλά καθώς αφήνει το κοντό καρέ της να αναδείξει τα όμορφα χαρακτηριστικά της, ενώ στις επίσημες εμφανίσεις της αρέσει να πειραματίζεται με τα μαλλιά της κάνοντας ξεχωριστά πιασίματα.

Το hair look που επιμελήθηκε ο κομμωτής της, στα βραβεία "Critics' Choice Awards", ήταν από τα πιο ωραία hairstyles βραβείων. Τόσο το χαμηλό πιάσιμο όσο και οι μικρές πλεξούδες δημιουργούν ένα όμορφο και φινετσάτο αποτέλεσμα. Αυτό βέβαια που ολοκλήρωσε το συγκεκριμένο look ήταν η στέκα Givenchy που έμοιαζε με φωτοστέφανο και την έβαλε πίσω από τα μαλλιά της - δίνοντάς μας έμπνευση για το πως να χρησιμοποιήσουμε με εναλλακτικούς τρόπους τα αξεσουάρ μαλλιών.

Αν θέλετε να πετύχετε ένα παρόμοιο make up look με της Charlize Theron στα φετινά Critics' Choice Awards τότε μπορείτε να δείτε τα παρακάτω προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να το αποκτήσετε και να νιώσετε ότι περπατάτε και εσείς στο κόκκινο χαλί!

Mac Retro Matte Liquid Lipcolour Metallic

Estée Lauder La Dangereuse Eyeshadow Palette 8-Color Palette by Violette

L'Oréal Volume Million Lashes Μάσκαρα

Maybelline Master Bronzer Palette Παλέτα Master Bronzer

Δείτε ακόμη:

Τα καλύτερα beauty looks των Critics' Choice Awards 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.