CELEBRITIES

H Pippa Middleton μιλά πρώτη φορά για τον γιο της


The Jennettes

22 Απριλίου 2019

20180713_zaa_ap2_401.jpg

Η Pippa Middleton καλωσόρισε το πρώτο της παιδί, τον Arthur, με τον σύζυγό της James Matthews, τον Οκτώβριο του 2018.

Ως συχνή αρθρογράφος του περιοδικού Waitrose Weekend, η Middleton μιλά συχνά για τη γυμναστική της. Και τώρα που καλωσόρισε τον Arthur στην οικογένεια, η Middleton μοιράστηκε επιτέλους μερικές λεπτομέρειες για το νέο της μωρό, συμπεριλαμβανομένου του ότι τον πάει σε μαθήματα κολύμβησης.

"Το ότι ξεκίνησα να πηγαίνω τον γιο μου Arthur σε μαθήματα κολύμβησης σε ηλικία τεσσάρων μηνών του έχει δώσει αυτοπεποίθηση και ευχαρίστηση στο νερό. Τώρα είναι έξι μηνών και η κολύμβηση είναι μία από τις αγαπημένες του δραστηριότητες. Η γυμναστική βοηθά σε καλούς ύπνους κατά τη διάρκεια της ημέρας και η κίνηση έχει βοηθήσει την πέψη του".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Middletons (@middletonfamily) on

Η αδερφή της δούκισσας του Cambridge ενθάρρυνε επίσης τους fans της να ξεκινήσουν κολύμβηση, ειδικά αν αναζητούν τρόπους να γυμναστούν μαζί με τα παιδιά τους. "Η κίνηση στο νερό είναι μία εξαιρετική μορφή άσκησης που μπορείτε να κάνετε με το μωρό σας," έγραψε η Middleton.

Δείτε ακόμη: Tα looks της Pippa Middleton

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.