CELEBRITIES

H Britney Spears φωτογραφήθηκε να βγαίνει από την ψυχιατρική κλινική


The Jennettes

23 Απριλίου 2019

20161001-zaf-rx3-026.jpg

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό μεγάλο χρονικό διάστημα ότι η pop τραγουδίστρια, Britney Spears διανύει μια δύσκολη ψυχολογικά περίοδο στη ζωή της, γι’ αυτό αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια των ειδικών. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει αυτό το βαρύ συναίσθημα και δείχνει να ξέρει πλέον πώς θα το διαχειριστεί για να νιώσει καλύτερα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Fatos & Fotos (@britneyfef) on

Έτσι, η ίδια λόγω των ψυχικών διαταραχών που την ταλαιπωρούν, αποφάσισε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, έκανε εισαγωγή οικειοθελώς και για να ξεπεράσει τα προβλήματα που δεν άντεχε ακολούθησε την αγωγή των ιατρών. Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, η Britney Spears δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πατέρας της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Fatos & Fotos (@britneyfef) on

Η τραγουδίστρια αφού ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών βγήκε από την ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλευόταν. Οι φωτογράφοι ήταν εκεί για να καταγράψουν τη στιγμή που η Britney έβγαινε από την κλινική όπως θα δείτε στα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Δίπλα της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ήταν ο σύντροφος της, Sam Asghari που δεν έφυγε από την κλινική που νοσηλευόταν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Fatos & Fotos (@britneyfef) on

 

Δείτε ακόμη:

Το σπίτι που πούλησε η Britney Spears είναι η αποθέωση του μίνιμαλ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.