CELEBRITIES

Η Beyonce μιλά πρώτη φορά για τις δυσκολίες που είχε στην εγκυμοσύνη της


The Jennettes

23 Απριλίου 2019

abaca_545210_193.jpg

Η Beyonce μίλησε ανοιχτά για όσα πέρασε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και όπως αποκάλυψε στο νέο ντοκιμαντέρ της που έχει τίτλο "Homecoming" και θα προβληθεί από το Netflix, πέρασε πολύ δύσκολα στην εγκυμοσύνη της με τα δίδυμα, Rumi και Sir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Η διάσημη τραγουδίστρια δε δίστασε να μιλήσει και για τις πιο και προσωπικές της στιγμές - τον τοκετό των μωρών της. «Το σώμα μου άντεξε πολλά περισσότερα απ' όσο πίστευα. Ήμουν 99 κιλά όταν γέννησα», εξομολογείται. Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Είχα μια πραγματικά δύσκολη εγκυμοσύνη. Είχα πίεση. Αντιμετώπισα προεκλαμψία και τοξιναιμία. Και στη μήτρα η καρδούλα τους ενός μωρού μου σταμάτησε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του τοκετού γι' αυτό το λόγο έπρεπε να κάνω επείγουσα καισαρική τομή!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

H Beyonce επέλεξε να μιλήσει ανοιχτά για όσα έζησε καθώς ήθελε να καταλάβει το κοινό ότι μπορεί όλα να φαίνονται υπέροχα στη ζωή της αλλά δεν είναι και όπως κάθε άνθρωπος και μαμά περνάει δυσκολίες, το ίδιο συνέβη και σε εκείνη!

 

Δείτε ακόμη:

Beyonce: Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια φωτογράφιση εγκυμοσύνης

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.