CELEBRITIES

Η Serena Williams μιλά πρώτη φορά για το πώς οργάνωσε το baby shower της Meghan Markle


The Jennettes

25 Απριλίου 2019

20190224_zaf_a60_075.jpg

Οι περισσότερες πληροφορίες για το baby shower της Meghan Markle τον Φεβρουάριο στη Νέα Υόρκη, παρέμειναν ιδιωτικές, αλλά η Serena Williams, που ήταν συν-διοργανώτρια του πολυτελούς σουαρέ, μίλησε για το πώς οργάνωσε τη γιορτή για πρώτη φορά. Η star του τένις, μίλησε στο Business of Fashion λίγες μέρες πριν το baby shower στο Mark Hotel του Manhattan.

"Το να σχεδιάσεις κάτι τέτοιο χρειάζεται πολλή προσπάθεια. Είμαι τελειομανής, οπότε, σκέφτηκε 'Ας το κάνουμε τέλειο,' είπε. "Ήταν δύσκολες οι τελευτείες μέρες."

Η Williams δεν υπερβάλει. Το "ιδιωτικό" baby shower που συν-διοργάνωσε η Williams με την επί χρόνια φίλη της Meghan, Genevieve Hillis, περιλάμβανε έναν αριθμό από δραστηριότητες που το κοινό δε γνωρίζει. Για παράδειγμα, έλαβε χώρα στο Grant Penthouse του Mark Hoterl, περιλάμβανε ένα μάθημα για το πώς να φτιάχνεις μπουκέτα λουλουδιών από τον floral designer Lewis Miller και το φαγητό ήταν δια χειρός του chef Jean-Georges Vongerichten που έχει αστέρι Michelin.

Η λίστα καλεσμένων περιλάμβανε περίπου 20 από τις πιο κοντινές φίλε της Meghan από το παρελθόν και το μέλλον, συμπεριλαμβανομένων των Gayle King, Amal Clooney, Abigail Spencer και Jessica Mulroney.

 

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.