CELEBRITIES

Η Britney Spears απαντάει στα αρνητικά σχόλια με ένα video στο Instagram


26 Απριλίου 2019

abaca_513703_090.jpg

Eίναι γνωστό εδώ και αρκετό μεγάλο χρονικό διάστημα ότι η pop τραγουδίστρια, Britney Spears διανύει μια δύσκολη ψυχολογικά περίοδο στη ζωή της, γι’ αυτό αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια των ειδικών. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει αυτό το βαρύ συναίσθημα και δείχνει να ξέρει πλέον πώς θα το διαχειριστεί για να νιώσει καλύτερα.

Έτσι, η ίδια λόγω των ψυχικών διαταραχών που την ταλαιπωρούν, αποφάσισε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, έκανε εισαγωγή οικειοθελώς και για να ξεπεράσει τα προβλήματα που δεν άντεχε ακολούθησε την αγωγή των ιατρών.

Η τραγουδίστρια αφού ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών βγήκε από την ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλευόταν. Η ίδια μάλιστα σε ένα post στο Instagram account της μίλησε για την απόφαση της να μπει στην κλινική, και προέτρεψε τους fans της να μην διαβάζουν θέματα που δεν ισχύουν και που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Μετά λοιπόν από τις φήμες που την ήθελαν να έχει καταρρεύσει ψυχικά και σωματικά, η Britney έκλεισε τα στόματα ανεβάζοντας ένα βίντεο, όπου κάνει γυμναστική και χορεύει επιδεικνύοντας τους καλλίγραμμους κοιλιακούς της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who knew stress would be a great 5 pound weight loss. Yay for me ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears) στις

«Ποιος θα φανταζόταν ότι το άγχος θα οδηγούσε σε απώλεια 2,5 κιλών. Μπράβο μου» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε στη gallery: Το σπίτι που πούλησε η Britney Spears είναι η αποθέωση του μίνιμαλ

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.