CELEBRITIES

O Robert Pattinson μίλησε για τη σχέση του με τις πρώην του


The Jennettes

30 Απριλίου 2019

000-u73pj.jpg

Για όσους λάτρεψαν το δράμα της σχέσης του Robert Pattinson με την Kristen Stewart, τα νέα δεν είναι καλά. Σύμφωνα με τον Robert Pattinson, οι σχέσεις του με τις διάσημες πρώην του είναι απολύτως ρόδινες. Ο 32χρονος ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με την συμπρωταγωνίστρια του στη σειρά ταινιών Twilight, Kristen Stewart, και την τραγουδίστρια FKA Twigs, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης. Μπορεί ο Robert να μην μπήκε σε πολλές λεπτομέρειες, αλλά επιβεβαίωσε ότι οι σχέση του είναι καλή και με τις δύο κοπέλες. 

"Ήταν αρκετά μακροχρόνιες σχέσεις, δεν κράτησαν τρεις μήνες", είπε. Μίλησε όμως για τη σχέση του με μια άλλη διάσημη γυναίκα: τη σύντροφό του, Suki Waterhouse. Για την ακρίβεια, μίλησε για το ότι δεν θέλει να μιλάει για αυτήν. "Αν αφήσεις τους ανθρώπους να αναμειχθούν, μειώνεται η αξία της αγάπης", είπε. "Αν ένας ξένος στο δρόμο σας ρωτούσε για τη σχέση σας, θα το θεωρούσατε εξαιρετικά αγενές. Αν χτίσεις έναν τοίχο, καταλήγει καλύτερα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιος μπορεί να περπατήσει στο δρόμο χέρι χέρι και είναι το ίδιο όταν το κάνω εγώ, και εκατοντάδες άτομα τραβάνε φωτογραφίες. Η γραμμή ανάμεσα στο να δίνεις μια παράσταση και στο να μην το κάνεις, κάποια στιγμή θα εξαφανιστεί, και θα τρελαθείς".

Όσον αφορά το φημολογούμενο ειδύλλιό του με την Katy Perry στις αρχές του 2018; Απλώς φήμη. Η Katy Perry ήταν στην πραγματικότητα ένα από τα πρώτα άτομα με τα οποία απέκτησε φιλική σχέση στο Hollywood, προτού και οι δύο γίνουν διάσημοι. Ο Robert αστειεύτηκε με το πόσο έχουν αλλάξει οι ζωές τους από τότε που έφτασαν πρώτη φορά στο Los Angeles. Η Katy έχει γράμματα από τον Λευκό Οίκο με ευχές για τα γενέθλιά της, ενώ η μοναδική σχέση του Robert με το Οβάλ γραφείο είναι τα tweets του Donald Trump για τον χωρισμό του με την Kristen Stewart. "Αυτό μου αναλογεί εμένα. Εκείνη δέχεται πέντε προεδρικά γράμματα. Εγώ δέχομαι συμβουλές σχέσεων σε tweet".

Δείτε ακόμη: Robert Pattinson και FKA Twigs: μία από τις σπάνιες φορές που μιλά ο ένας για τον άλλον

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.