CELEBRITIES

Η Charlize Theron έδωσε ένα μάθημα για τη συναίνεση και έγινε viral


The Jennettes

30 Απριλίου 2019

20190425_zaa_ap2_027.jpg

Κατά τη διάρκεια της προώθησης του Long Shot, της νέας ταινίας στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Seth Rogen, η Charlize Theron βρέθηκε να τα βάζει με έναν Γαλλο τηλεοπτικό παρουσιαστή, ο οποίος φίλησε τη διερμηνέα της χωρίς συναίνεση.

Η Theron και ο Rogen εμφανίστηκαν στην εκπομπή Touche pas à mon για μια συνέντευξη από τον παρουσιαστή Cyril Hanouna. Ένα απόσπασμα από την εκπομπή δείχνει τον Ηanouna να φιλάει τη διερμηνέα της ηθοποιού στο μάγουλο, αφότου της έκανε ένα νόημα να τον πλησιάσει για να μιλήσουν. 

Η αντίδραση της Theron ήταν άμεση: "Ουάου! Αυτό ήταν πολύ... Οκ, μήπως να ρωτούσες την επόμενη φορά;" Ο Rogen ήταν επίσης φανερά έκπληκτος, και συμφώνησε με τη συμπρωταγωνίστριά του, στο σχόλιό της για το θέμα της συναίνεσης. 

Όπως ήταν φυσικό, το διαδίκτυο έσπευσε να υποστηρίξει την ηθοποιό, ενώ μια χρήστης στο Twitter έγραψε: "Λοιπόν, αναρωτιέμαι πότε θα απολυθεί ο @Cyrilhanouna από την εκπομπή ή πότε θα ακυρωθεί το show του?!?!? Γιατί μου φαίνεται παράξενο το γεγονός ότι η @CharlizeAfrica χρειάστηκε να του εξηγήσει πώς λειτουργεί η συναίνεση. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος του τη λέει για την αηδιαστική συμπεριφορά του..."

Η Charlize Theron είναι γνωστή για την υποστήριξη που έχει δείξει στο κίνημα #MeToo, ενώ έχει δηλώσει ότι ο αριθμός των γυναικών που έχουν βρει τη δύναμη να μιλήσουν για όσα έχουν περάσει είναι υπερβολικά μεγάλος για να μην φέρει ουσιαστική αλλαγή.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.