CELEBRITIES

To παλάτι του Buckingham θα βγάλει ανακοίνωση όταν ξεκινήσει ο τοκετός της Meghan Markle


The Jennettes

2 Μαΐου 2019

20181016_zaa_ap2_120_0_0_0_0.jpg

Τον Ιανουάριο, η έγκυος Meghan Markle φαίνεται πως είπε σε κάποιους ανθρώπους στο Birkenhead ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Πρίγκιπα Harry στα τέλη Απριλίου. Τα τέλη Απριλίου όμως πέρασαν χωρίς κανένα νέο για το βασιλικό μωρό. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης αναφορές, σύμφωναμε τις οποίες η Meghan θα γεννούσε αρχές Μαΐου, οπότε η αναμονή για το Baby Sussex συνεχίζεται. Όπως είναι φυσικό, κάποιοι αναρωτήθηκαν μήπως η Meghan έχει ήδη γεννήσει και δεν το έχει ανακοινώσει ακόμα;

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex όντως ανακοίνωσαν ότι θα κρατήσουν ιδιωτικά τα σχέδια του τοκετού, και όντως η Meghan έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό όμως δε σημαίνει ότι κρύβουν το μωρό τους από τον κόσμο. Σύμφωνα με το People, το παλάτι του Buckingham θα ανακοινώσει τον τοκετό της Meghan Markle, οπότε δε θα βρεθούμε στο σκοτάδι σχετικά με την έλευση του μωρού.

Παρόλο που η μέλλουσα μαμά αναμένεται να αποφύγει την φωτογράφηση έξω από το νοσοκομείο, εκείνη και ο Harry θα μοιραστούν σίγουρα τα νέα της άφιξης του μωρού μόλις καταφέρουν να γιορτάσουν πρώτα οι ίδιοι ως οικογένεια. Ωστόσο, το ζευγάρι προκειται να κάνει μια φωτογράφηση μαζί με το μωρό στο κάστρο του Windsor, λίγες μέρες μετά τη γέννα.

Η είδηση ότι ο Harry πρόκειται να ταξιδέψει στην Ολλανδία την επόμενη εβδομάδα, έχει ενισχύσει τις υποθέσεις ότι το βασιλικό μωρό έχει ήδη φτάσει, όμως οι ρεπόρτερς των royals έχουν διαψεύσει αυτές τις φήμες στα social media. Ο Chris Ship, συντάκτης των βασιλικών νέων για το ITV, ξεκαθάρισε στο Twitter ότι κανείς δεν κρατάει μυστικό τον τοκετό. Η Rebecca English, η ανταποκρίτρια των royals πρόσθεσε ότι "το Baby Sussex δεν είναι εδώ στα κρυφά, είμαι βέβαιη".

Δείτε στη gallery τις 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.