CELEBRITIES

Nicole Kidman: «Πέρασα όλη τη ζωή μου προσπαθώντας να μείνω έγκυος»


The Jennettes

2 Μαΐου 2019

20190413_zaf_ny1_008.jpg

H Nicole Kidman μίλησε ανοιχτά για το ότι ηθελε απελπισμένα να αποκτήσει ένα παιδί πριν γνωρίσει τον τωρινό της σύζυγο, Keith Urban. Η 51χρονη superstar του Hollywood δήλωσε την Πέμπτη στο Australian Women's Weekly ότι για εκείνη, το να μείνει έγκυος από τον Keith, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

"Πέρασα όλη τη ζωή μου προσπαθώντας να μείνω έγκυος", είπε στο περιοδικό. Η ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη με τον Tom Cruise, με τον οποίο μοιράζονται δύο υιοθετημένα παιδιά, την 26χρονη Isabella Cruise, και τον 24χρονο Connor Cruise. Σε αυτήν την ιδιαίτερα ειλικρινή συνέντευξη, η Nicole είπε ότι τόσο εκείνη όσο και ο Keith ήθελαν πολύ να γνωρίσουν το κατάλληλο άτομο, ελπίζοντας να κάνουν οικογένεια, πριν τη δική τους γνωριμία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Date night ❤️on our way to the #AmericanSongbookGala honoring my dear friend Richard Plepler.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman) στις

"Ήμασταν και οι δύο απελπισμένοι για να βρούμε αυτό το άτομο", δήλωσε. "Είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο που λες 'Πωπω, αναρωτιέμαι αν θα συμβεί ποτέ". Η Nicole και ο τραγουδιστής της country είναι παντρεμένοι εδώ και 13 χρόνια, και έχουν δύο κόρες μαζί: Τη 10χρονη Sunday Rose και την 8χρονη Faith Margaret.

Είναι αρκετά γωνστό ότι η Kidman δεν μιλάει συχνά δημοσίως για τα παιδιά που είχε υιοθετήσει με τον Cruise. Πρόσφατα όμως, σε μια συνέντευξή της στο Vanity Fair, αποκάλυψε ότι η Bella μένει στο Λονδίνο, και έχει ξεκινήσει τη δική της σειρά με T-shirts που λέγεται BKC (Bella Kidman Cruise), ενώ ο Connor στο Miami. Mιλώντας για τη σχέση της Bella με την Αγγλία, η Kidman είπε: "Νιώθει περισσότερο Αγγλίδα. Μέναμε εκεί για το Μάτια Ερμητικά Κλειστά, το Mission Impossible και το Portrait of a Lady. Και τα δύο παιδιά είχαν αγγλικές προφορές όσο ήταν μικρά.

Δείτε ακόμη: H Nicole Kidman κάνει την πιο λαμπερή της εμφάνιση μέχρι σήμερα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.