CELEBRITIES

H Sophie Turner και ο Joe Jonas παντρεύτηκαν σε μυστικό γάμο στο Las Vegas


The Jennettes

2 Μαΐου 2019

20190403_zaa_p133_668.jpg

Μετά από μία αξιομνημόνευτη εμφάνιση στα Billboard Music Awards 2019, η Sophie Turner και ο Joe Jonas απ' ότι φαίνεται παντρεύτηκαν. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο Las Vegas, όπου παρευρέθηκαν πολλοί celebrities.

To Entertainment Tonight επιβεβαίωσε τα νέα, έχοντας δει "ένα αντίγραφο από την άδεια γάμου του ζευγαριού". Η Turner και ο Jonas ήταν αρραβωνιασμένοι από τον Οκτώβριο του 2017 και από τότε σχεδίαζαν τον γάμο τους. Ο Diplo ανέβασε στο Instagram του ένα video που γράφει "Θα παω σε αυτόν τον γάμο στα γρήγορα". Στο video, η Turner φαίνεται να φορά νυφικό και να στέκεται σε ένα ιερό του Las Vegas:

Διάφοροι celebrities ανέβασαν υλικό από την τελετή στα social media, που έδειχνε πως ένας ηθοποιός που υποδυόταν τον Elvis ήταν αυτός που τους πάντρεψε, ενώ ο Diplo ήταν ο DJ του event - φυσικά.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Priyanka Chopra ήταν παράνυμφος, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό το αν η καλύτερη φίλη της Turner, και συμπρωταγωνίστριά της στο Game of Thrones, Maisie Williams, παρευρέθηκε στον γάμο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ExtraTV (@extratv) on

 

Συγχαρητήρια στο ζευγάρι!

 

Δείτε ακόμη: H Sophie Turner είπε το "Ναι" στον Joe Jonas - και πρέπει να δείτε το δαχτυλίδι 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.