CELEBRITIES

Γιατί η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν unfollow την Kate και τον William στο Instagram


The Jennettes

3 Μαΐου 2019

20190311_zaa_ap2_364.jpg

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έκαναν unfollow μέλη της βασιλικής οικογένειας στο Instagram, αλλά ο σκοπός είναι στην πραγματικότητα εξαιρετικά γλυκός. Η δούκισσα και ο δούκας του Sussex αποκάλυψαν πως θα χρησιμοποιήσουν τον μεγάλο αριθμό από followers τους για να προωθήσουν σημαντικούς σκοπούς που υποστηρίζουν και θα ήθελαν να στρέψουν προς τα εκεί την προσοχή.

Σύμφωνα με το royal ζευγάρι, ο Μάιος είναι ο Μήνας για την Ψυχική Υγεία στην Αμερική και 13-19 είναι η Εβδομάδα για την Ψυχική Υγεία στην Αγγλία. "Για να αποτίσουμε φόρο τιμής στην εξαιρετική δουλειά που κάνουν όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο γι' αυτόν τον σκοπό, ελπίζουμε να στρέψουμε την προδοχή σε διάφορους λογαριασμούς στο Instagram που προωθούν την ευεξία, την καλή ψυχική υγεία, το self-care, το body positivity και την σημασία της ανθρώπινης επαφής - όχι απλά να ακούμε ο ένας τον άλλον, αλλά ακούμε πραγματικά," έγραψαν σε ένα κολάζ από φωτογραφίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Από τώρα μέχρι και τις 31 Μαίου, οι Sussexes θα ακολουθούν μόνο 16 λογαριασμούς από το επίσημο account τους (@SussexRoyal). Ο αριθμός τον λογαριασμών που επιλέγουν να ακολουθήσουν θα αλλάζει μηνιαία, με βάση τον οργανισμό τον οποίο υποστηρίζουν.

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.