CELEBRITIES

Η Victoria Beckham έκανε δώρο στον David ένα αποσμητικό


The Jennettes

3 Μαΐου 2019

20190302_zaa_p124_005.jpg

Μετά από 20 χρόνια γάμου, ο David και η Victoria Beckham είναι κάτι παραπάνω από άνετοι μεταξύ τους. Νιώθουν τόσο οικεία, που στα 44α γενέθλια του David την Πέμπτη, η Victoria διάλεξε μία πρακτική προσέγγιση. Αντί να του δώσει κάτι εξωτικό, του έδωσε δύο αποσμητικά.

Ο Beckham δεν το πήρε προσωπικά, παρ' όλα αυτά. Όταν ανέβασε μία φωτογραφία με τις κάρτες που έλαβε από την οικογένειά του, έκανε zoom στα δύο αποσμητικά που πήρε για τα γενέθλιά του. "Καθαρό αποσμητικό από τη σύζυγό μου," έγραψε μαζί με ένα emoji πιυ σκέφτεται στα stories του στο Instagram. "Το ζήτησα βέβαια".

Υπάρχει κάτι πολύ όμορφο στο να είναι τόσο άνετος και ευτυχισμένος στον γάμο σου, που να μπορείς να δώσεις στον άλλο αποσμητικό για τα γενέθλιά του, χωρίς να παρεξηγηθεί. Οι Beckhams σίγουρα έχουν κάνει τη δουλειά που χρειάζεται για να φτάσει κανείς σε αυτό το σημείο, ωστόσο, όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν ο David. "Το να είσαι παντρεμένος όσο καιρό είμαστε εμείς παντρεμένοι, ξέρεις, έχει πάντα σκληρή δουλειά. Γίνεται λίγο πιο περίπλοκο," είχε πει στο W την περασμένη χρονιά.

 

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.