CELEBRITIES

Ο Jimmy Kimmel και ο Tom Brady «βανδάλισαν» το σπίτι του Matt Damon


The Jennettes

3 Μαΐου 2019

tom-brady-jimmy-kimmel-matt-damon-850x478.jpg

O Jimmy Kimmel φέρνει τα μεγάλα όπλα στη συνεχή "βεντέτα" του με τον Matt Damon. Σε ένα clip από την εκπομπή του, ο Jimmy Kimmel φτάνει σε ένα σπίτι των προαστίων μαζί με τον παίκτη του football, Tom Brady, και τον φίλο του Kimmel, Guillermo. Ο 51χρονος Kimmel ρωτάει τον 41χρονο Brady αν μπορεί να πετάξει την μπάλα σε ένα τζάμι του σπιτιού και ο Brady απαντάει ότι φυσικά και μπορεί.

"Πολύ καλά, αυτό ήταν εντυπωσιακό", λέει ο Kimmel μόλις ο Brady σπάει το παράθυρο με την μπάλα. Αλλά καθώς συγχαίρουν τον Brady, ένας πολύ θυμωμένος Matt Damon βγαίνει από το σπίτι και θέλει να μάθει τι συμβαίνει.

"Ωχ όχι, εδώ μένεις;" λέει ο Kimmel, ενώ ο Damon απαντάει θυμωμένος "Ξέρεις ότι εδώ μένω!"

Ο Κimmel και ο damon μοιράζονται μια βεντέτα 14 ετών, στην οποία πολύ συχνά παίρνουν μέρος και οι διάσημοι φίλοι τους. Ο Kimmel δεν είχε σκοπό να ξεκινήσει αρχικά αυτήν την κόντρα, ήθελε απλώς να ανεβάσει τη διάθεσή του μετά από ένα ιδιαίτερα κακό επεισόδιο της εκπομπής του.

"Είχαμε μια κακή εκπομπή... Οι καλεσμένοι ήταν κακοί και ένιωθα αρκετά άσχημα με τον εαυτό μου στο τέλος", δήλωσε ο Kimmel to 2013. Και αποφάσισα να πω, για να διασκεδάσω έναν από τους παραγωγούς μας, ο οποίος στεκόταν δίπλα μου 'θέλω να απολογηθώ στον Matt Damon. Μας τελείωσε ο χρόνος'. Κι εκείνος γέλασε πολύ με αυτό, οπότε άρχισα να το κάνω κάθε βράδυ."

Παρόλο που είπε το όνομα μόνο του Damon επειδή είναι ο πρώτος A-lister που του ήρθε στο μυαλό, το αστείο κόλλησε. Όταν κάποια στιγμή ο Damon επισκέφθηκε την εκπομπή, πήρε τόση ώρα στον Kimmel να τον συστήσει, που όντως τους τελείωσε ο χρόνος. Τα αίματα άναψαν όταν ο Damon έβγαλε ένα βίντεο μαζί με τη σύντροφο του Jimmy Kimmel, Sarah Silverman, στο οποίο εκείνη του ανακοίνωνε ότι όλον αυτόν τον καιρό κοιμόταν με τον ηθοποιό.

Αν μη τι άλλο, η κόντρα τους είναι απολαυστική.

Δείτε ακόμη: 12 φωτογραφίες ανθρώπων που έβγαιναν με celebrities πριν τα χρόνια της διασημότητάς τους

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.