CELEBRITIES

Θυμάστε τους celebrities που ήθελαν να γίνουν pop stars; Αυτή η αναδρομή θα σας φρεσκάρει τη μνήμη


The Jennettes

4 Μαΐου 2019

20170523-zaf-f84-306.jpg

Πιθανόν σας έχει συμβεί να κάνετε κάποια ιδιαίτερα αποτυχημένη προσπάθεια να τραγουδήσετε karaoke, την οποία έχουν δει περισσότεροι άνθρωποι από όσοι θα θέλατε. Αν νομίζετε ότι τίποτα δεν είναι χειρότερο από εκείνο το μεθυσμένο insta story σας στο οποίο τραγουδάτε φάλτσα κάτι που μοιάζει με κάποιο γνωστό pop τραγούδι, κάνετε λάθος. Σκεφτείτε ότι θα μπορούσατε να είστε celebrity που αποφάσισε ότι μια καριέρα στο τραγούδι θα ήταν καλή ιδέα, και να έχετε κυκλοφορήσει και κάποιο κανονικό τραγούδι.

Αυτό ακριβώς έπαθαν οι παρακάτω διάσημοι, των οποίων οι απόπειρες να γίνουν pop stars είναι αξιομνημόνευτες - και όχι απαραίτητα για τους σωστούς λόγους.

Jam (Turn It Up) - Kim Kardashian

Aν κάποιο από τα παιδιά της ασχοληθεί με τη μουσική, μην δώσουμε όλα τα εύσημα στον Kanye. Πρόκειται για τραγούδι που δημιουργήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό - και η Kim δεν το μετανιώνει.

Shake Your Body - Tyra Banks

To συγκεκριμένο κομμάτι δημιουργήθηκε ως πρόκληση για το show America's Next Top Model. Η Τyra Banks βέβαια προσπαθούσε για 6 χρόνια να γίνει pop star.

Dandelion - Nicole Richie

Αυτό το τραγούδι έχει αγαπηθεί αρκετά, και ίσως είναι η καλύτερη τέτοιου τύπου προσπάθεια που έχουμε δει (κι ακούσει)

Stars Are Blind - Paris Hilton

Μπορεί πλέον η Paris Hilton να είναι DJ, αλλά η τραγουδιστική της απόπειρα είναι ένοχη απόλαυση για πολλούς ανθρώπους.

Love and Tears - Naomi Campbell

Θα μπορούσαμε να πούμε με ασφάλεια ότι η Naomi Campbell εφηύρε την ιδέα των celebrities που γίνονται pop stars. Το "Love and Tears" κυκλοφόρησε το 1994 και έπαιζε στο MTV, και άρα μπορούμε να πούμε ότι τα πήγε αρκετά καλά. Βέβαια, τι άλλο θα περίμενε κανείς από την Νaomi Campbell;

Δείτε ακόμη: Οι καλύτερες selfie φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ των celebrities

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.