CELEBRITIES

Η στιλίστρια της Kate Middleton έλαβε μία μεγάλη βασιλική τιμή


The Jennettes

6 Μαΐου 2019

20190319_zap_t138_019.jpg

Κατά τη διάρκεια των χρόνων, η Kate Middleton έχει καθιερωθεί ως royal fashion icon, κυρίως για τα εξαιρετικά chic looks της με θηλυκές φούστες και πριγκιπικές τουαλέτες, αλλά και για την ικανότητά της να συνδυάζει υψηλή μόδα και high street κομμάτια. Τα αξιοζήλευτα looks της δούκισσας του Cambridge οφείλονται στην στιλίστρια και προσωπική της βοηθό εδώ και χρόνια, τη Natasha Archer, η οποία συνεργάζεται με τη δούκισσα από το 2007, σύμφωνα με το Town & Country. Μετά από χρόνια συνεργασίας με τη δούκισσα, η Archer βραβεύτηκε με μία ιδιαίτερη τιμή: έγινε μέλος του Βασιλικού Βικτωριανού Τάγματος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Jackson (@chrisjacksongetty) on

Ο σύζυγος της Archer, o Chris Jackson - ο οποίος είναι royal φωτογράφος και έχουν έναν γιο - ανέβασε δύο φωτογραφίες της συζύγου του στο Instagram, γράφοντας: "Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για εκείνη! - θα την υποχρεώσω να το φορέσει στο μεσημεριανό!"

H Archer, φόρεσε ένα σκούρο μπλε πουά φόρεμα, χρυσά σκουλαρίκια και μία oversized στέκα που κρατούσε πίσω τα ξανθά μαλλιά της.

 

Δείτε ακόμη: Η Kate Middleton συγκέντρωσε όλα τα φλας με ένα φόρεμα αξίας 60 ευρώ

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.