CELEBRITIES

O πρίγκιπας Harry ανακοίνωσε πότε θα δούμε τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού


The Jennettes

7 Μαΐου 2019

2010.jpg

Το βασιλικό ζευγάρι, Meghan και Harry ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα για τον ερχομό του γιου τους με μια φωτογραφία που ανέβασαν στο Instagram αποκαλύπτοντας ότι το βασιλικό μωρό είναι αγοράκι!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Φυσικά τώρα όλα τα βρετανικά μέσα ανυπομονούν να δημοσιεύσουν την πρώτη φωτογραφία του μωρού και να δουν όλη την οικογένεια μαζί. Σε μια συνέντευξη Τύπου μετά την ανακοίνωση της γέννησης, ο νέος μπαμπάς μοιράστηκε τη χαρά του και ο ενθουσιασμός του δεν μπορούσε να κρυφτεί.

Διαβάστε ακόμη:Η πραγματική ιστορία του πώς γνωρίστηκαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle

Μάλιστα αποκάλυψε και πότε θα δούμε το βασιλικό μωρό, «Νομίζω ότι θα σας δούμε σε δύο μέρες - όπως σχεδιάσαμε - ως οικογένεια έτσι ώστε όλοι να μπορούν να δουν το μωρό». Έτσι σε 48 ώρες θα μπορούσαμε να δούμε την πρώτη φωτογραφία του βασιλικού μωρού και να δούμε σε ποιον από τους δυο μοιάζει!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Διαβάστε ακόμη: Η ρομαντική φωτογραφία που δεν είχαμε δει από τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Όσο για το όνομα του βασιλικού μωρού, ο Χάρι δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Σκεφτόμαστε ακόμα ονόματα και έχουμε λίγο χρόνο να βρούμε το κατάλληλο».

Δείτε ακόμη:

12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.