CELEBRITIES

O Brad Pitt απάντησε επιτέλους σε ερώτηση για τη Jennifer Aniston


The Jennettes

8 Μαΐου 2019

abaca_572040_099.jpg

Ακόμα πριν καν χωρίσει η Angelina Jolie με τον Brad Pitt, υπήρχαν φήμες πως εκείνος και η Jennifer Aniston ήταν ξανά μαζί. Αυτές οι φήμες δεν εξαφανίστηκαν ποτέ κατά τη διάρκεια της 12χρονη σχέσης του με την Jolie, και έγιναν ακόμα πιο έντονες όταν η Aniston και ο πρώην σύντροφός της, Justin Theroux, χώρισαν πριν από σχεδόν έναν χρόνο πριν. Μέχρι και σήμερα, όμως, κανένας από τους δύο celebrities δεν είχε σχολιάσει τις φήμες αυτές.

Όταν κάποιος θαρραλέος ρώτησε τον Pitt για το θέμα, βέβαια, κατάφερε επιτέλους να σπάσει τη σιωπή του προς το θέμα. Ενώ ο Pitt βρισκόταν έξω στο Los Angeles, ένας paparazzi τον πλησίασε και τον ρώτησε ευθέως, όπως αναφέρει το Entertainment Tonight, "Όλοι θέλουν να μάθουν, είστε ξανά μαζί εσύ και η Jen;" Και η απάντηση του Pitt; "Ω, Θεέ μου." Και μετά ο ηθοποιός απέφυγε τη συζήτηση λέγοντας "Εντάξει, καλή σου μέρα," πριν μπει στο αμάξι του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The MOOD (Новый аккаунт) (@themoodmagazine_) on

Απ' ότι φαίνεται, ο Pitt έχει κουραστεί να ακούει για το θέμα με τη Jennifer Aniston όσο και οι περισσότεροι πλέον.

 

Δείτε ακόμη: 5 ζευγάρια των 90s που δεν θέλαμε να χωρίσουν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.