CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας George αποκάλυψε κατά λάθος το όνομα του royal μωρού πριν από μήνες


The Jennettes

9 Μαΐου 2019

abaca_564636_098_1.jpg

Μπορεί το Archie Harrison Mountbatten-Windsor να ήταν αρκετά απρόσμενο όνομα για το πρώτο παιδί του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, αλλά ο πρίγκιπας George φαίνεται πως το γνώριζε εδώ και πολλούς μήνες.

Όταν ο πρίγκιπας George και η γιαγιά του, Carole Middleton, έκαναν βόλτα στην αρχή της χρονιάς, συνάντησαν μία άγνωστη γυναίκα με την οποία ο πρίγκιπας μοιράστηκε τη σημαντική πληροφορία. "Απλά για να είμαι φιλική, ξεκίνησα συζήτηση και ρώτησα τον George πώς τον έλεγαν, ακόμα κι αν το ήξερα προφανώς," είπε η γυναίκα αργότερα στην εφημερίδα The Sun, συνεχίζοντας: "Προς έκπληξή μου, είπε, 'Με λένε Archie', με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Δεν ξέρω γιατί χρησιμοποιεί το όνομα Archie, αλλά συχνά τα παιδιά παίζουν με τα ονόματά τους και πιστεύω πως είναι πολύ γλυκό."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Οπότε, υπάρχουν δύο Archie στην βασιλική οικογένεια; Έκανε πλάκα ο πρίγκιπας George; Ή μπορεί να το άκουσε από τους ενήλικες στην οικογένεια και να του άρεσε τόσο πολύ που αποφάσισε να το χρησιμοποιεί ως το υποκοριστικό του;

Όπως και να 'χει, ο πρίγκιπας George προφανώς έχει καλό γούστο στα υποκοριστικά. Το Archie δεν είναι απλά ένα όμορφο όνομα, αλλά έχει και ιδιαίτερη σημασία. Το Archie προέρχεται από το Archibald που σημαίνει αποφασιστικός και θαρραλέος.

 

Δείτε ακόμη: Ο Πρίγκιπας Harry σώζει ελέφαντες και καίει καρδιές 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.