CELEBRITIES

Η Hilary Duff αρραβωνιάστηκε τον Matthew Koma


The Jennettes

10 Μαΐου 2019

20170627_zaf_f84_044.jpg

H Hilary Duff αρραβωνιάστηκε! Η ηθοποιός ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον τραγουδιστή και στιχουργό σύντροφό της, Matthew Koma, στο Instagram της. Το ζευγάρι έγιναν γονείς ενός κοριτσιού, της Banks Violet Bair, στα τέλη Οκτωβρίου του 2018. H Duff έχει επίσης έναν γιο, τον Luca Cruz, με τον πρώην σύζυγό της, Mike Comrie, πρώην παίκτη του NHL.

Στην φωτογραφία, η Duff χαμογελάει πλατιά, δείχνοντας το δαχτυλίδι της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Φαίνεται πως η τρίτη φορά ήταν και η τυχερή για την Duff και τον Koma, που είναι μαζί εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. Το ζευγάρι, ωστόσο, έχει υπάρξει μαζί άλλες δύο φορές στο παρελθόν. Σε μία συνέντευξή της στο The Talk, η Duff αποκάλυψε πως εκείνη και ο Koma είχαν δοκιμάσει τη σχέση τους άλλες δύο φορές, εξηγώντας: "Πιστεύω πως όταν έχεις ιστορία και παρελθόν με κάποιον, και αγάπη - επειδή δεν δούλεψε την πρώτη φορά, τη δεύτερη φορά, αν δεν έχει υπάρξει μεγάλη ζημιά, μπορεί πάντα να δουλέψει ξανά."

Όπως και έγινε!

 

Δείτε ακόμη: Η Miranda Kerr έκανε τον αρραβώνα της χρονιάς

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.