CELEBRITIES

To εξωφρενικό ποσό που εισέπραξε η Lena Headey για κάθε λεπτό της ερμηνείας της ως Cersei


The Jennettes

15 Μαΐου 2019

20170901_shz_rx90_569.jpg

Aν έχετε βαρεθεί τη δουλειά σας και ψάχνετε τρόπο να βγάλετε λεφτά, το να γίνετε η Cersei Lannister είναι μια καλή επιλογή. Η λιγότερο αγαπημένη Lannister του κοινού είναι το ίδιο πλούσια με τον βασιλικό της χαρακτρήρα, χάρη στο συμβόλαιό της με το HBO. Η Lena Headey έχει πρωταγωνιστήσει ως Cersei και στις 8 σεζόν του Game of Thrones και έχει εισπράξει ένα εξωφρενικό ποσό για να κοιτάζει από παράθυρα, να δολοπλοκεί και να πίνει το βάρος της σε κρασί. Πρότυπο.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Fox News, η τελευταία σεζόν του Game of Thrones είναι 434 λεπτά και η Lena εμφανίζεται σε 25 από αυτά. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο μισθός της είναι περίπου 1.2 εκατομμύρια δολάρια, όπως και των συμπρωταγωνιστών της, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Kit Harington, και Peter Dinklage, πράγμα που σημαίνει ότι η Lena εισέπραξε περίπου 48.000 δολάρια για κάθε λεπτό που εμφανίστηκε στις οθόνες μας.

Προφανώς, η Headey έχει παίξει σε πολλά παραπάνω λεπτά από όσα είδαμε, δεδομένου ότι κάθε σκηνή έχει γυριστεί πολλές φορές και οι σκηνές έχουν περάσει από μοντάζ. Αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι εντυπωσιακό.

Δείτε ακόμη: 9 backstage φωτογραφίες από το Game of Thrones που καταστρέφουν τη μαγεία

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.