CELEBRITIES

H Eva Longoria παίζει με τον γιο της στις Κάννες και είναι αξιολάτρευτοι


The Jennettes

16 Μαΐου 2019

evalongoria.jpg

H Eva Longoria έλαμπε από χαρά στη χθεσινή της φωτογράφηση στην παραλία της Γαλλικής Ριβιέρας. Η 44χρονη ηθοποιός έδειχνε πολύ κομψή φορώντας μια φωτεινή κίτρινη ολόσωμη φόρμα με φαρδιά ζώνη, αλλά την παράσταση έκλεψε με διαφορά ο γιος της. Ο Santiago Bastón, τον οποίο έχει κάνει η Longoria με τον σύζυγό της, Jose Bastón γελούσε κι έπαιζε με τα μαλλιά της, καθώς εκείνη τον κοιτούσε γεμάτη αγάπη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My ray of sunshine! #Santi #Cannes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Longoria Baston (@evalongoria) στις

Στη συγκεκριμένη φωτογράφηση η Longoria δεν φοράει μαγιό, αλλά προσφάτως μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με μπικίνι, και δείχνει να έχει επανέλθει στη φόρμα που είχε πριν την εγκυμοσύνη. Παρόλο που φαίνεται σαν αυτό να συνέβη μέσα σε ένα βράδυ, η Longoria έχει εξηγήσει ότι έχει δουλέψει πολύ για να το καταφέρει. "Τρώω αέρα και προπονούμαι μέχρι τελικής πτώσης", δήλωσε πριν μερικές μέρες στο Hollywood Life. Θέλω να είμαι υγιής για τον γιο μου. Πλέον τα ρούχα μου μού χωράνε ξανά", πρόσθεσε γελώντας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ohmmmm or Ommmmm depending who you are ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Longoria Baston (@evalongoria) στις

Προφανώς η Eva δεν έχει σταματήσει να τρώει, αλλά έχει κόψει τους υδατάνθρακες, τη ζάχαρη και το αλκοόλ.

Δείτε ακόμη: Η Eva Longoria εγκαινιάζει την νέα της έπαυλη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.