CELEBRITIES

Ο Elton John συγκινεί και συγκινείται στις Κάννες


18 Μαΐου 2019

abaca-614178-005.jpg

Ο πασίγνωστος σήμερα Ελτον Τζον ήταν κάποτε ο άσημος Ρέτζιναλντ Κένεθ Ντουάιτ. Από τα πρώτα άγουρα χρόνια πιάνει το νήμα της πολύχρωμης και πολυτάραχης ζωής του η ταινία «Rocketman», το μιούζικαλ που μπολιάζει με φαντασιακά στοιχεία τα πραγματικά γεγονότα, προσφέροντας ένα υπερθέαμα μουσικής, χορού, αλλά και έντονων ψυχολογικών μεταπτώσεων. «Είμαι αλκοολικός, είμαι εθισμένος στα ναρκωτικά, στο σεξ, στο shopping.

Ανακάλυψα το pianoforte για να καλύψω την έλλειψη που έχω σε αγάπη» εξομολογείται σε κάποια στιγμή της ταινίας ο Ρέτζιναλντ, που σε λίγο καιρό θα γινόταν Ελτον Τζον και θα εισέπραττε όση αγάπη είχε στερηθεί στα παιδικά του χρόνια, από τους πιστούς φαν του.

Ο 72χρονος σταρ ήταν παρών στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στις Κάννες που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Ντέξτερ Φλέτσερ, ενώ τον ίδιο, υποδύεται ο Τάρον Εγκερτον. Φορώντας κόκκινα γυαλιά σε σχήμα καρδιάς, είδε όλα τα φλας να στρέφονται προς το μέρος του, ενώ μετά το τέλος της προβολής, το κοινό χειροκροτούσε όρθιο – όπως αναφέρει δημοσίευμα της Corriere della Sera. 

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.