CELEBRITIES

H Doutzen Kroes κάνει skateboard με μπικίνι και το Instagram τη λατρεύει


The Jennettes

19 Μαΐου 2019

26872802_2018887518376711_5042908676340318208_n.jpg

Το supermodel Doutzen Kroes έκανε μια υπέροχη φωτογράφηση που ενθουσίασε το Instagram. Η εντυπωσιακή ξανθιά από την Ολλανδία πόζαρε με ένα καφέ μπικίνι, κάνοντας skateboard, για το fashion brand Tropic of C. Η συγκεκριμένη σειρά ρούχων ανήκει στο επίσης supermodel, Candice Swanepoel, την οποία η Kroes γνωρίζει λόγω της δουλειάς της για τη Victoria's Secret. 

Στη φωτογραφία, η Doutzen έχει τα μαλλιά της κάτω, φοράει γυαλιά και κρίκους, και δείχνει σε εξαιρετική φόρμα. Φυσικά, η φωτογραφία έχει πάνω από 8.000 likes μέσα σε ελάχιστες ώρες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cruising into the weekend like...@doutzen ?? #saturdayvibes —free worldwide shipping—

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TropicofC (@tropicofc) στις

Παραλλήλως, ο φωτογράφος Jerome Duran, ανέβασε μια φωτογραφία από τα παρασκήνια της φωτογράφησης, στην οποία φαίνεται η πίσω όψη του μαγιό (και της Kroes) μαζί με το skateboard. "Σάββατα, Skateboard και μπικίνι", έγραψε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saturdays, skateboards, and bikinis ❤️ @doutzen @tropicofc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jerome Duran (@jeromeduran) στις

Παραλλήλως, στην προσωπική της σελίδα, η Kroes εχει ανεβάσει μια φωτογραφία, στην οποία κοιτάει πάνω από τον δεξιό της ώμο, φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα που αφήνει εκτεθειμένο το μεγαλύτερο μέρος της πλάτης της. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, που έχει συγκεντρώσει πάνω από 46.000 likes, η Doutzen έχει γράψει "προετοιμασία για τις Κάννες".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In full preps for Cannes Film Festival ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doutzen Kroes (@doutzen) στις

Δείτε ακόμη: Η 32χρονη Doutzen Kroes φωτογραφίζεται με εσώρουχα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.