CELEBRITIES

O Keanu Reeves αποκάλυψε αυτό που πάντα υποψιαζόμασταν για τη Sandra Bullock


The Jennettes

20 Μαΐου 2019

20190509_zaf_ny1_289.jpg

Πριν λίγο καιρό, η Sandra Bullock αποκάλυψε αυτό που πάντα υποψιαζόμασταν για τον Keanu Reeves, δηλαδή ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Speed ήταν τσιμπημένη μαζί του. Όπως αποκαλύφθηκε όμως, αυτό το συναίσθημα ήταν αμοιβαίο!

Ο Reeves εμφανίστηκε στο show της Ellen DeGeneres, όπου η οικοδέσποινα ανέφερε ότι είχε προσφάτως μια ενδιαφέρουσα κουβεντούλα με την πρώην συμπρωταγωνίστριά του. Στη συνέχεια του έδειξε ένα απόσπασμα από τη συγκεκριμένη συνέντευξη, στην οποία η Bullock ρωτήθηκε πώς ήταν να δουλεύει στο πλευρό του Reeves.

"Σκέφτομαι πόσο γλυκός ήταν ο Keanu Reeves και πόσο όμορφος", είπε η Bullock στην DeGeneres, προσποιούμενη ότι λιποθυμάει, καθώς αναπόλησε τη συνεργασία τους.

"Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να παραμείνω σοβαρή", ενώ πρόσθεσε γελώντας: "Υπάρχει κάτι σε εμένα που υποθέτω ότι δεν του άρεσε".

20TH CENTURY FOX/Entertainment Pictures

Στη συνέχεια, η κάμερα στράφηκε στον Reeves, ο οποίος έδειχνε εμφανώς αμήχανος και είχε κοκκινήσει, και η DeGeneres ρώτησε αν εκείνος ήξερε ότι η Bullock είχε αισθήματα για αυτόν τότε. Ο Reeves κούνησε το κεφάλι του χαμογελώντας πονηρά. "Προφανώς ούτε εκείνη ήξερε ότι κι εγώ ήμουν τσιμπημένος μαζί της", είπε, κάνοντας το κοινό να βάλει τις φωνές.

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αρέσατε ο ένας στον άλλο και φοβόσασταν τόσο πολύ", είπε η DeGeneres.

"Δουλεύαμε!", της απάντησε. "Ήταν ωραίο το να πηγαίνω στη δουλειά, είναι τόσο υπέροχος άνθρωπος και υπέροχη ηθοποιός".

Να σημειώσουμε εδώ, ότι όταν ρωτήθηκε αν είχε ποτέ κάποιο ειδύλλιο με κάποια με την οποία συνεργαζόταν, ο Reeves έγινε ξαφνικά πολύ αμήχανος. Μπορεί μεν να μην το επιβεβαίωσε ποτέ, αλλά η Degeneres επεσήμανε ότι σίγουρα δεν το αρνήθηκε κιόλας.

Δείτε ακόμη: Οι πιο εντυπωσιακές red carpet εμφανίσεις της Sandra Bullock

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.