CELEBRITIES

Η Mel B κινδυνεύει να χάσει εντελώς την όραση της


The Jennettes

20 Μαΐου 2019

abaca_512586_021.jpg

H πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls, Mel B μεταφέρθηκε εσπευσμένο στο νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής, αφότου έχασε την όρασή της μετά από μια επέμβαση με laser.

Για ένα χρονικό διάστημα, η 43χρονη τραγουδίστρια φοβήθηκε ότι μπορεί να τυφλώθηκε εντελώς, καθώς έχει ήδη χάσει την όρασή της από το αριστερό μάτι μετά από μια αποτυχημένη επέμβαση laser. Την Παρασκευή έχασε ξαφνικά την όρασή της κι από το δεξί μάτι.

Σύμφωνα με τις πηγές, όταν η Mel έφτασε στο νοσοκομείο, φοβόταν πολύ ότι δε θα ανακτήσει την όρασή της ξανά. "Δεν μπορώ να δω τίποτα, είμαι εντελώς τυφλή", φαίνεται πως είπε στο προσωπικό, ενώ σύμφωνα με άλλες πηγές, φαίνεται πως πονούσε πολύ.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο, όπου η όρασή της επανήλθε από το λειτουργικό μάτι, όπως λέει η πηγή. Παρόλα αυτά, θα χρειαστεί πολλές θεραπείες ακόμα, και να πάρει και αρκετό χρόνο ξεκούρασης, πράγμα που απ'ότι φαίνεται δε σκοεπεύει να κάνει ενόψει της περιοδείας με τις Spice Girls.

Δείτε ακόμη:

Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.