CELEBRITIES

Ο λόγος που η Elle Fanning λιποθύμησε στο party του φεστιβάλ Καννών


The Jennettes

21 Μαΐου 2019

20190514_zea_s181_041.jpg

Την Δευτέρα το βράδυ, η Elle Fanning αντιμετώπισε μία ελαφριά λιποθυμία στο Chopard Trophée Dinner Party του φεστιβάλ Καννών. Όπως αναφέρει το E!News, η ηθοποιός εθεάθη να λιποθυμά, αλλά όπως δήλωσε ένα μάρτυρας στο περιστατικό "ανέκαμψε γρήγορα πριν φύγει".

Ενώ τα δημοσιεύματα σχετικά με το γεγονός έκαναν γρήγορα τον γύρο του internet, ο μάρτυρας λέει πως συνέβη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα που οι υπόλοιποι καλεσμένοι σχεδόν δεν το παρατήρησαν. "Οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι δεν το παρατήρησαν μέχρι που υπήρξε μία μικρή παύση κατά τη διάρκεια της οποίας κυκλοφόρησαν τα νέα για το τι συνέβη μέσα στην αίθουσα."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by olive_w123 (@olive_w123) on

Η Fanning αργότερα επιβεβαίωσε στο Instagram πως πράγματι λιποθύμισε, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. "Ουπς, λιποθύμησα για λίγο απόψε στο Prada prom φόρεμα μου του 1950 αλλά όλα καλα!" έγραψε η star. Μάλιστα, συμπλήρωσε με τα hashtags #dresstootight #timeofthemonth" εξηγώντας στο κοινό πως η λιποθυμία της προήλθε από το γεγονός πως το φόρεμά της ήταν απλά πολύ στενό!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

Δείτε ακόμη: Τα καλύτερα beauty looks που ξεχωρίσαμε στο Φεστιβάλ Καννών 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.