CELEBRITIES

Ο Johnny Depp ισχυρίζεται πως η Amber Heard ζωγράφισε τους μώλωπές της


The Jennettes

21 Μαΐου 2019

abaca_514325_072.jpg

Ο πόλεμος των λέξεων μεταξύ του Johnny Depp και της πρώην συζύγου του, Amber Heard, συνεχίζεται. Αυτή τη φορά, ο ηθοποιός κατέθεσε μία μακρά δήλωση υποστήριξης για τη δίκη δυσφήμισής του εναντίον της πρώην συζύγου του. Στα έγγραφα, όπως αναφέρει το E!News, ο Depp ισχυρίζεται πως η Heard "ζωγράφισε τους μώλωπές της" και πως του προκάλεσε "σοβαρή σωματική βλάβη". Ισχυρίζεται, επίσης, πως οι πράξεις της έλαβαν χώρα όταν εκείνη βρισκόταν υπό την επήρεια ενός mix από "συνταγογραφούμενες αμφεταμίνες και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα με αλκοόλ". Υποστηρίζει πως τα συμβάντα κακοποίησης συνέβησαν πολλές φορές και με διαφορετικά αντικείμενα. 

Επιπλέον, ισχυρίζεται πως η κακοποίηση δεν ήταν μόνο σωματική αλλά και συναισθηματική. Σημειώνει ένα περισταστικό στο οποίο η Heard ή ένας από τους φίλους της "αφόδευσε" στον κρεβάτι του ως ¨"ενός είδους άρρωστη πλάκα". Ο Depp συνεχίζει λέγοντας, "Ως αποτέλεσμα των ετών ενδοοικογενειακής βίας που υπέφερα στα χέρια της κας Heard - με πιο πρόσφατη την επίθεση της 21ης Απριλίου και την αφόδευση στο κρεβάτι μου λίγο πριν εκείνη και οι φίλοι της φύγουν το επόμενο πρωί - κατέληξα στο να ζητήσω διαζύγιο από την κα. Heard."

Οι ισχυρισμοί του έρχονται σε αντίθεση με την προηγούμενη δικαστική κατάθεση της Heard, η οποία ζήτησε την απόρριψη της αγωγής με βάση τους ισχυρισμούς της εναντίον του. Τα έγγραφα που κατέθεσε ως αποδείξεις περιλαμβάνουν φωτογραφίες της με μώλωπες, φωτογραφίες με οικιακές καταστροφές για τις οποίες κατηγορεί τον Depp, screenshots από γραπτά μηνύματα που περιγράφουν τα περιστατικά και αποσπάσματα της απόθεσης διαζυγίου της, στην οποία αναφέρει την ισχυριζόμενη κακοποίηση.

Διαβάστε επίσης: H Amber Heard περιγράφει σε video την κακοποίησή της και ο Johnny Depp απαντά

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.