CELEBRITIES

Η Lisa Kudrow αποκάλυψε το πώς ένιωθε για τις συμπρωταγωνίστριές της στα "Φιλαράκια"


The Jennettes

21 Μαΐου 2019

19990307_gaf_g49_047.jpg

Η Lisa Kudrow έχει δώσει μάχη με την εικόνα του σώματός της και μίλησε ανοιχτά για αυτό σε μια πρόσφατη συνέντευξη. Η star της διάσημης τηλεοπτικής σειράς μίλησε με ειλικρίνεια για τον τρόπο με τον οποίο το να βλέπει τον εαυτό της στην τηλεόραση, ανάμεσα στη Jennifer Aniston και την Courteney Cox, επηρέασε το σώμα της.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο οικοδεσπότης Marc Maron τη ρώτησε αν είχε φτάσει ποτέ στο σημείο να είναι τόσο skinny ώστε οι άνθρωποι να τη ρωτάνε αν είναι καλά.

"Δυστυχώς για τις γυναίκες, αν είσαι λιποβαρής, δείχνεις μια χαρά, κι αυτό είναι το μόνο που έχω λάβει" είπε, ενώ επεσήμανε ότι, "όταν ήμουν υπερβολικά αδύνατη, ήμουν άρρωστη όλη την ώρα".

Παρά το ότι αρρώσταινε τόσο συχνά όμως, η Kudrow διατήρησε αυτό το βάρος.

"Βλέπεις τον εαυτό σου στην τηλεόραση και σκέφτεσαι 'Θεέ μου, είμαι ένα ολόκληρο βουνό'", είπε. "Είμαι ήδη πιο ογκώδης από την Courteney [Cox] και τη Jennifer [Aniston]"

Συνέχισε λέγοντας: "Ένιωθα τα κόκκαλά μου μεγαλύτερα. Ένιωθα απλώς ένα βουνό δίπλα τους".Η Kudrow μοιράστηκε την μάχη που δίνει αυτή τη στιγμή με το σώμα της, κινούμενη ανάμεσα στο "δεν μου αξίζει να με δει κάποιος", αν νιώθει ότι έχει πάρει κιλά, μέχρι το "Ναι και;"

"Δίνω μια μάχη όλη την ώρα", είπε. "Καταλήγω στο 'Ναι και; Σιγά. Μεγάλωσες. Αυτό είναι καλό πράγμα. Γιατί να είναι κακό;"

Δείτε ακόμη: 5 ζευγάρια των 90s που δεν θέλαμε να χωρίσουν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.