CELEBRITIES

Η Aretha Franklin άφησε πίσω της τρεις διαθήκες και πολλές αναταραχές


The Jennettes

21 Μαΐου 2019

20100907_zaf_r103_0061_0.jpg

Όταν η θρυλική soul τραγουδίστρια Aretha Franklin πέθανε πέρυσι το καλοκαίρι, η οικογένειά της δήλωσε ότι δεν άφησε πίσω της καμία διαθήκη, σχετικά με την περιουσία και το οίκημά της, που φτάνει σε αξία τα 80 εκατομμύρια δολάρια. Όπως αποκάλυψαν οι δικηγόροι της όμως, η Franklin είχε αφήσει πίσω της 3 διαθήκες.

Μερικές χειρόγραφες διαθήξες βρέθηκαν στο σπίτι της star, έξω από τό Detroit, σχεδόν ένα χρόνο αφότου πέθανε από καρκίνο στο πάγκρεας, τον Αύγουστο του 2018. Δύο από αυτές, γραμμένες το 2010, βρέθηκαν σε ένα κλειδωμένο ντουλάπι του σπιτιού, μόλις ανακαλύφθηκε το κλειδί για τη συρταριέρα. Μια τρίτη, που χρονολογείται στο 2014, και είναι η πιο πρόσφατη από όλες, βρέθηκε χωμένη κάτω από ένα μαξιλάρι στο καθιστικό.

Παρόλο που μέρος της γραφής (το οποίο περιλαμβάνει μουντζουρωμένο κείμενο και σημειώσεις στα περιθώρια) είναι δύσκολο να διαβαστεί, φαίνεται πως τα έγγραφα αφήνουν τα περιουσιακά της στοιχεία στην οικογένειά της. Οι διαθήκες βρέθηκαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα και τα μέλη της οικογένειας πίστευαν μέχρι στιγμής ότι δεν είχε αφήσει κανένα έγγραφο για το πώς έπρεπε να μοιραστούν τα υπάρχοντά της.

Ο δικηγόρος της κατέθεσε τις διαθήκες τη Δευτέρα, αλλά δεν είναι σίγουρος για το αν ειναι δεσμευτικές από το νόμο του Michigan. Δύο από τους γιους της ενίστανται στις διαθήκες, και μια ακρόαση έχει σχεδιαστεί για τις 12 Ιουνίου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.