CELEBRITIES

H Rihanna κυκλοφορεί την πρώτη Fenty συλλογή της και γράφει ιστορία


The Jennettes

21 Μαΐου 2019

abaca_607060_014_1.jpg

H νέα σειρά ρούχων της Rihanna, είναι γεγονός. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο γαλλικός όμιλος πολυτελών ειδών LVMH και η Rihanna, επιβεβαίωσαν ότι θα κυκλοφορούσαν έναν νέο, luxury οίκο, μαζί: τον Fenty. Tώρα, λίγες μέρες πριν το ντεμπούτο του brand στο Παρίσι, μπορούμε πλέον να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στη συλλογή που σχεδίασε η Riri.

Σε ένα νέο teaser video, η Rihanna κάνει σύντομα -και όχι ιδιαίτερα εμφανή- περάσματα, φορώντας ρούχα από την πρώτη της συλλογή Fenty. Τα μοντέλα που χρησιμοποιεί είναι πολλά και με αρκετές διαφορές μεταξύ τους, αλλά όλα φοράνε μονόχρωμα looks, στα οποία συμπεριλαμβάνονται λευκά τζιν, shirt dresses, κ.ά. Όλα τα outfits έχουν ολοκληρωθεί με σπορ γυαλιά ηλίου και σανδάλια με λουράκια.

Η κυκλοφορία του νέου brand θα γράψει ιστορία, καθώς είναι η πρώτη φορά που η LVMH έφτιαξε ένα νέο brand, από το 1987 και τον Christian Lacroix. Επιπλέον, η Rihanna θα είναι η πρώτη έγχρωμη γυναίκα που θα επιβλέπει έναν οίκο μόδας για την LVMH.

"Οι γυναίκες είναι οι δυνάμεις της γης. Είμαστε πολύπλευρες, σύνθετες, ευάλωτες και αλεξίσφαιρες και η Fenty μιλάει σε όλες αυτές τις πολυπλοκότητες που έχουμε", δήλωσε η Rihanna. "Μερικές μέρες θέλω να είμαι υποτακτική, πολλές μέρες είμαι επικεφαλής των πάντων, και τις περισσότερες μέρες νιώθω ότι θέλω να είμαι και τα δύο. Οπότε ήταν επιτακτική ανάγκη να δημιουργήσουμε μια σειρά αρκετά πολύπλευρη ώστε να μας αγκαλιάσει και να μας τιμήσει με αυτόν τον τρόπο. Οι συλλογές φοριούνται εύκολα μαζί, κι έχουν σκοπό να αποτελέσουν βασικά κομμάτια της ντουλάπας μας. Φίλε, ανυπομονώ να δω ανθρώπους μέσα στα ρούχα μου"

Η ίδια η Riri, έχει ξεκινήσει να ποζάρει με κομμάτια της νέας συλλογής, ενώ οι υπόλοιποι θα μπορούμε να τα αγοράσουμε στις 29 Μαΐου που θα αρχίσουν να διατίθενται online.

 
 

Δείτε ακόμη: Το style evolution της Rihanna

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.