CELEBRITIES

Η Amy Schumer δέχτηκε σκληρή κριτική επειδή επέστρεψε στη δουλειά της αμέσως μετά τη γέννηση του γιου της


The Jennettes

22 Μαΐου 2019

amyschumer.jpg

Η κωμικός Amy Schumer δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια, λόγω μιας φωτογραφίας που δημοσίευσε, στην οποία κάνει stand up comedy αυτήν την εβδομάδα.

Τα άσχημα σχόλια κατέκλυσαν τη δημοσίευση, καθώς η κωμικός δήλωσε ότι "επέστρεψε", το οποίο δεν θα ήταν τόσο αξιοσημείωτο αν δεν είχαν περάσει μόλις λίγες εβδομάδες από την ημέρα που γέννησε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pic from tonight by @hewasfunny I’m back!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ amyschumer στις

"Πάντα ήθελα να με κάνουν να μου κάνουν mom shaming!" έγραψε η 37χρονη σε απάντηση στα σχόλια που δέχτηκε στη φωτογραφία της στο Instagram.

Η Schumer και ο σύζυγός της, Chris Fischer, καλωσόρισαν τον γιο τους, Gene Attell Fischer, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, και η ηθοποιός υπήρξε ειλικρινής για τις εμπειρίες της ως πρώτη φορά μαμά και για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της.

Στο live stand-up με τίτλο Growing, το οποίο κυκλοφόρησε στο Netflix, η Schumer εξήγησε ότι έκανε περιοδεία ενώ ήταν έγκυος, επειδή ήταν υποχρεωμένη από το συμβόλαιό της. Φυσικά, το ίδιο πράγμα θα μπορούσε να συμβαίνει και τη Δευτέρα.

Παρόλο που πολλοί υποστήριξαν την εργαζόμενη μαμά, ακόμα και αστειευόμενοι για το πώς θα ήταν ένα δωμάτιο θηλασμού σε ένα club για κωμικούς, άλλοι δεν ήταν τόσο ευγενικοί. Πολλοί σχολιαστές την καταρράκωσαν για την επιστροφή της στη δουλειά τόσο νωρίς.

Η απάντηση της Schumer όμως, ήταν μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με μια αντλία θηλασμού, και γράφει: "Στέλνω την αγάπη μου σε όλες τις μαμάδες που μου ασκούν κριτική για το ότι έκανα standup χθες βράδυ".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sending out love to the moms shaming me for doing standup last night! #tinystairs #schumerpumprules pic by @mofischhh

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ amyschumer στις

Δείτε ακόμη: Πώς άλλαξε η beauty ρουτίνα των stars από όταν έγιναν μαμάδες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.