Τόσο κοστίζει να μείνει κανείς στην ίδια γειτονιά με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle

The Jennettes
Πέμπτη 23 Μάιος 2019
20190508_zaf_x99_072.jpg

Δε χρειάζεται να είναι κανείς στη σειρά διαδοχής του θρόνου για να ζήσει σαν πρίγκιπας. Ένα σπίτι κοντά στο Frogmore Cottage, το νέο σπίτι της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, πρόσφατα βγήκε στην αγορά. Η οικογενειακή κατοικία βρίσκεται στο King's Road του Windsor της Αγγλίας και είναι πέντε λεπτά με αυτοκίνητο (ή 20 λεπτά με τα πόδια) από το νέο σπίτι του μικρού Archie, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Το τριώροφο σπίτι περιλαμβάνει μία μεγάλη είσοδο, τραπεζαρία και κουζίνα που οδηγεί σε κήπο και γκαράζ. Αν ανησυχείτε για τους paparazzi που ίσως να θέλουν να βγάλουν φωτογραφίες το σπίτι σας επειδή θα βρίσκεται τόσο κοντά στο Frogmore Cottage, ένα τοίχος περιβάλει τον κήπο και προσφέρει ιδιωτικότητα. 

Στον πρώτο όροφο βρίσκεται η μεγάλη κρεβατοκάμαρα, μαζί με μία δεύτερη, ένα δωμάτιο υποδοχής και ένα οικογενειακό μπάνιο. Δύο ακόμα κρεβατοκάμαρες βρίσκονται στον δεύτερο όροφο. Η κατοικία κοστίζει 1.1 εκατομμύρια λίρες.

Το σπίτι της Meghan και του Harry χτίστηκε αρχικά μεταξύ του 1680 και του 1684 και έλαβε ανακαίνιση πριν μετακομίσει το ζευγάρι τον προηγούμενο μήνα. Η Telegraph αναφέρει πως πλέον περιλαμβάνει ένα παιδικό δωμάτιο, ένα δωμάτιο για yoga και ένα γυμναστήριο. Η Daily Mail συμπλήρωσε πως υπάρχει και χώρος για την μητέρα της Meghan, Doria Ragland, όπως και δωμάτιο για νταντά και φύλακα.

 

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

TRENDING ARTICLES