CELEBRITIES

Η αντίδραση της Meghan Markle στο βασιλικό πορτρέτο με το οποίο την τίμησε η Beyoncé


The Jennettes

23 Μαΐου 2019

51745164_764273860596334_8105565289186784159_n1.jpg

Μπορεί η Meghan Markle να μη διαβάζει κανένα από τα θετικά ή αρνητικά σχόλια του Τύπου για εκείνη, όμως πληροφορήθηκε για τον εντυπωσιακό φόρο τιμής που απέτισαν σε εκείνη η Beyonce κι ο Jay-Z στα φετινά Brit Awards. Όταν το διάσημο ζευγάρι τιμήθηκε για τη συνεργασία του ως group τον Φεβρουάριο, δεν έφτιαξαν απλώς ένα κλασικό ευχαρηστήριο video. Αντιθέτως, έστειλαν ένα ιδιαίτερο μήνυμα, συμπεριλαμβάνοντας στο video τους ένα έργο του καλλιτέχνη Tim O'Brien, το οποίο έδειχνε τη Δούκισσα του Sussex σε ένα πολύ βασιλικό πορτρέτο. 

Την Παρασκευή προβλήθηκε μια special παραγωγή του καναλιού CBS, με τίτλο Meghan and Harry Plus One, στην οποία ο φίλος της Meghan Markle και celebrity makeup artist, Daniel Martin, αποκάλυψε ότι εκείνος ήταν που πληροφόρησε την Meghan Markle για το περιστατικό. "Της έστειλα μια φωτογραφία, νομίζω ήταν ένα στιγμιότυπο αυτών των δύο μπροστά στο πορτρέτο. Νομίζω ότι το μόνο που έγραψα ήταν 'Κορίτσι'", είπε ο Daniel. "Μου απάντησε με ένα emoji με μεγάλα μάτια".

Η Beyoncé μάλιστα πήγε την αγάπη της για τη Δούκισσα ένα βήμα πιο πέρα, τιμώντας τη Meghan κατά τη διάρκεια του Blacκ History Month (του μήνα κατά τον οποίο μνημονεύονται τα κατορθώματα μαύρων ανθρώπων της ιστορίας). Μαζί με ένα φωτογραφικό κολάζ της Μeghan, η Beyoncé επαίνεσε και την ίδια την Meghan και τα κατορθώματά της. "Το παρελθόν της Meghan ως κινηματογραφική και τηλεοπτική ηθοποιός, της επέτρεψε να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της για καλό σκοπό. Η φιλανθρωπική της δουλειά σε κοινότητες έγχρωμων ανθρώπων ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν γίνει η Δούκισσα του Sussex", έγραψε.

"Ως παγκόσμια πρέσβειρα του World Vision, ταξίδεψε στη Rwanda για να δει τον τρόπο με τον οποίο η πρόσβαση σε καθαρό και ασφαλές νερό επιδρά στα παιδιά, ένα ζήτημα το οποίο είναι μέσα στην καρδιά μας. "Προς τιμήν του Blacκ History Month, υποκλινόμαστε σε μια από τις σκουρόχρωμες Monas (ενν, Μona Lisa)".

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.