CELEBRITIES

Η 93χρονη βασίλισσα Ελισάβετ πήγε στο super market και σοκαρίστηκε


The Jennettes

24 Μαΐου 2019

abaca_640232_025.jpg

Ποτέ δεν είναι αργά να μάθει κανείς κάτι καινούριο, όπως απέδειξε η 93χρονη βασίλισσα Ελισάβετ Β', όταν επισκέφθηκε ένα κατάστημα της αλυσίδας super market Sainsbury's στο Λονδίνο, για την 150η επέτειό του. Σύμφωνα με την Daily Mail, η βασίλισσα "σοκαρίστηκε από τις αλλαγές στις προτιμήσεις του κόσμου όταν της έδειξαν το περιεχόμενο ενός σύγχρονου καλαθιού με ψώνια".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Windsor Royal Family (@windsor.royal.family) on

Όπως φάνηκε, αυτό δεν ήταν το μόνο σοκ: H βασίλισσα έμεινε έκπληκτη όταν ανακάλυψε πως τα ψώνια αυτά μπορούν να αγοραστούν και χωρίς τη βοήθεια ανθρώπων στα ταμεία (τα βρετανικά super markets περιλαμβάνουν self-checkout). Η ιδέα ήταν τόσο περίεργη για εκείνη, που αναρωτήθηκε για το αν αυτός είναι ένας τρόπος να κλέψει κανείς. "Και δεν μπορείς να το κοροϊδέψεις; Δεν μπορείς να κλέψεις;" ρώτησε τον manager που της έδειχνε πώς χρησιμοποιείται το self-checkout.

 

Δείτε ακόμη: 23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.