CELEBRITIES

Αυτός είναι ο ρόλος που απέρριψε η Emilia Clarke λόγω των γυμνών σκηνών


The Jennettes

24 Μαΐου 2019

abaca_638919_021.jpg

H Εmilia Clarke απέρριψε μια πρόταση για να ενσαρκώσει την Anastasia Steele στην ταινία "50 Shades of Grey", όπως αποκάλυψε σε μια συνέντευξη στο Hollywood Reporter.

Ο λόγος πίσω από αυτήν την επιλογή, έχει να κάνει με το Game of Thrones, και τις γυμνές σκηνές του ρόλου της στη διάσημη σειρά.

"Την τελευταία φορά που ήμουν γυμνή μπροστά στην κάμερα [στο Game of Thrones] ήταν πριν πολύ καιρό, και παρόλα αυτά είναι η μοναδική ερώτηση που με ρωτάνε ακόμα, επειδή είμαι γυναίκα. Και είναι απίστευτα ενοχλητικό, και το έχω σιχαθεί, επειδή το έκανα για τον χαρακτήρα - δεν το έκανα ώστε κάποιος τύπος να μπορεί να τσεκάρει το στήθος μου, για όνομα του Θεού."

Ως Daenerys Targaryen, η Clarke γύρισε μερικές γυμνές σκηνές, με πιο χαρακτηριστικές εκείνες της πρώτης σεζόν όπουΔ γεννήθηκαν οι δράκοι της. Παρόλο που αυτές οι σκηνές ήταν συνδεδεμένες με τον χαρακτήρα της, η ηθοποιός φοβόταν ότι θα την χαρακτηρίσουν και θα την εγκλωβίσουν για πάντα.

"Έκανα πολύ λίγες και μπήκα σε καλούπι για μια ζωή, οπότε το να πω ναι στο 50 Shades, όπου ολόκληρη η ταινία έχει να κάνει με τον αισθησιασμό και το σεξ και το γυμνό και όλα αυτά, με έκανε να πω ότι 'δεν υπάρχει περίπτωση να μπω εθελοντικά σε αυτήν την κατάσταση και μετά να μην καταφέρω ποτέ να κοιτάξω στα μάτια κάποιον και να πω 'όχι, δεν μπορείς να συνεχίσεις να μου κάνεις αυτήν την ερώτηση'", είπε.

Παρόλο που δεν ήθελε να μπει σε καλούπι, η Clarke εξομολογήθηκε ότι ήταν απολύτως εντάξει με το να το κάνει όταν υπήρξε λόγος. Για παράδειγμα, όταν η Daenerys καίει τους απαγωγείς της και τα ρούχα της καίγοντι, αποκαλύπτοντας το γυμνό σώμα της, η Clarke παραδέχτηκε ότι ήταν το δικό της σώμα, και όχι κάποια body double. Άλλες ηθοποιοί της σειράς δεν ήταν τόσο ανοιχτές στο να εμφανιστούν γυμνές. Για παράδειγμα, η Lena Headey, που έπαιξε τη Cercei, χρησιμοποίησε body double για τη διαβόητη σκηνή "walk of shame" που έκανε στην 5η σεζόν.

Δείτε ακόμη: Game of Thrones: Οι εμφανίσεις των πρωταγωνιστών θύμισαν Oscars

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.