CELEBRITIES

H Angelina Jolie και ο Brad Pitt ξεπέρασαν το χωρισμό και προχωράνε στη ζωή τους


The Jennettes

24 Μαΐου 2019

20160920_sha_ap2_203.jpg

Καθώς η Angelina Jolie και ο Brad Pitt είναι επισήμως single, φαίνεται πως το δράμα της σχέσης τους αρχίζει να καταλαγιάζει. Σύμφωνα με μια πηγή του Entertainment Tonight, το πρώην παντρεμένο ζευγάρι έχει ξεπεράσει το χωρισμό και έχει βάλει σε προτεραιότητα τα έξι παιδιά του.

"Και οι δύο ξέρουν ότι χρειάζεται να προχωρήσουν με τις ζωές τους", μοιράστηκε κοντινό τους πρόσωπο. "Δεν υπάρχει πλέον δράμα μεταξύ τους. Έχει κάτσει η σκόνη. Είναι, και πάντα ήταν αφοσιωμένοι σε αυτό που είναι καλύτερο για τα παιδιά". Η πηγή συμπλήρωσε ότι όλα τα παιδιά θα συνεχίσουν να βλέπουν τον Pitt αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Τον Απρίλιο, μια διαφορετική πηγή, εξήγησε στο ET ότι το πρόγραμμα επιμέλειας το οποίο συμφώνησαν μεταξύ τους έκανε τεράστια διαφορά σε όλη την οικογένεια. "Το πρόγραμμα ελάφρυνε τυχόν πιέσεις που αντιμέτωπιζαν ο Brad και η Angelina στο παρελθόν", δήλωσε η πηγή. "Πλέον τα παιδιά περνούν χρόνο και με τους δύο γονείς τους και είναι χαρούμενα". Το ίδιο κοντινό πρόσωπο συμπλήρωσε ότι: "Μπορεί να μη συμφωνούν σε όλα, αλλά σπανίως διαφωνούν πλέον. Ο Brad και η Angelina βρίσκονται στο σημείο στο οποίο μπορούν να συζητήσουν τα σχέδια των παιδιών τους με ηρεμία".

Και οι δύο είναι αρκετά απασχολημένοι με τη δουλειά τους, αφούο Pitt βρίσκεται στις Κάννες για την προώθηση της ταινίας "Once Upon a Time in Hollywood" στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ η Jolie πρωταγωνιστεί στο sequel της ταινίας "Maleficent".

Δείτε ακόμη:

5 ζευγάρια των 90s που δεν θέλαμε να χωρίσουν

 

 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.