CELEBRITIES

H Sasha Obama δείχνει αγνώριστη στις φωτογραφίες από τον χορό αποφοίτησής της


The Jennettes

27 Μαΐου 2019

abaca_525406_015.jpg

Η νεότερη κόρη του Barack Obama παρευρέθηκε στο prom dance της στη Washington και έδειχνε πραγματικά εντυπωσιακή, φορώντας ένα κομψό, μαύρο φόρεμα. Οι φωτογραφίες άρχισαν να κάνουν τον γύρο του internet, όταν κάποιος που υποστηρίζει πως είναι ο ξάδερφος του συνοδού της, τις ανέβασε στο Twitter, γράφοντας "Όταν ο μικρός σου ξάδερφος συνοδεύει την Sasha Obama στον χορό". Το συγκεκριμένο tweet διαγράφηκε λίγο αργότερα, αλλά οι φωτογραφίες της Sasha και του συνοδού της, Chris Milton, έγιναν γρήγορα viral, όπως και φωτογραφίες με τη μητέρα της, Michelle Obama και την μεγαλύτερη αδελφή της, Malia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Industry News Magazine (@industrynewsmag) on

Η Sasha είναι τελειόφοιτη στo Sidwell Friends School, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστά τα σχέδιά της για το μέλλον - αν και φήμες λένε πως πρόκειται να φοιτήσει στο University of Michigan. Ενώ ο πατέρας της δεν φωτογραφήθηκε με την Michelle ή την Malia, φανταζόμαστε πως ο συνοδός της Sasha πρέπει να ήταν αρκετά αγχωμένος.

Δείτε ακόμη: H Michelle Obama θα παραμείνει ένα "Style Icon"

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.