CELEBRITIES

H Jennifer Lopez μοιράστηκε την ιστορία πίσω από το iconic πράσινο φόρεμά της


The Jennettes

28 Μαΐου 2019

abaca_17361_022.jpg

Η Jennifer Lopez μοιράστηκε πρόσφατα την ιστορία πίσω από την εμβληματικότερη ίσως στιλιστική επιλογή της για το κόκκινο χαλί. Ανάμεσα στα video που έχει ανεβάσει στο κανάλι της, υπάρχει κι ένα στο οποίο μοιράζεται τα πάντα για το αποκαλυπτικό πράσινο Versace φόρεμα με τους φοίνικες που φόρεσε στα Grammy το 2000. Το πιο ενδιαφερον απο όλα είναι ότι παραλίγο να μη συμβεί.

Την εποχή που θα γινόταν το show της απονομής των βραβείων, η Jennifer ήταν απασχολημένη με τα γυρίσματα της ταινίας "Ο γάμος του εραστή μου", και μέχρι την ημέρα των Grammys δεν είχε ακόμα φόρεμα. Η στιλίστρια της Jennifer, Andrea Lieberman δεν προτιμούσε το συγκεκριμένο φόρεμα, γιατι είχε ήδη φορεθεί από άλλες celebrities, όπως η Geri Halliwell και η ίδια η Donatella Versace.

Παρά τις συμβουλές της στιλίστριας, η Jennifer ήξερε ότι το συγκεκριμένο φόρεμα ήταν το σωστό. Το επόμενο εμπόδιο ήταν το πώς θα κρατούσε το φόρεμα στη θέση του. "Η μόνη ανησυχία ήταν το αν το στήθος μου επρόκειτο να βγει εέξω στη σκηνή, ή κάποια στιγμή στη διαδρομή" , είπε η Jennifer. ΜΕ τη βοήθεια διπλής ταινίας αποφεύχθηκε και αυτό, και η ίδια εξήγησε ότι "δεν υπήρχε ποτέ κίνδυνος για αυτό. Ήμουν με ασφάλεια κολλημένη μέσα στο φόρεμα".

Όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, η Jennifer ξαφνιάστηκε από την αντίδραση. "Ήταν μια φρενίτιδα, με έναν τρόπο που δεν συμβαίνει συνήθως. Υπήρχε παραπάνω κινητική ενέργεια εκεί", είπε, εξηγώντας το πώς η συγκεκριμένη εμφάνιση αποτέλεσε έμπνευση για τη δημιουργία της αναζήτησης εικόνων του Google. Σκεπτόμενη την επίδραση που είχε, η Jennifer είπε: "Αποδεικνύει απλώς τη δύναμη της μόδα, και τη δύναμη τέτοιων στιγμών. Ξέρω ότι οι άνθρωποι προσπαθούν να το κάνουν επιπόλαιο πολλές φορές, αλλά αυτό που όντως κάνει είναι να δώσει στους ανθρώπους έμπνευση.

Δείτε ακόμη: Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Jennifer Lopez στα Βillboard Music Awards

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.