CELEBRITIES

O Harry Styles τραγούδησε μαζί με τη Stevie Nicks και το internet τους λάτρεψε


The Jennettes

29 Μαΐου 2019

abaca_615668_0511.jpg

Ο Ηarry Styles συνεργάστηκε με τη Stevie Nicks για το afterparty του Gucci Cruise 2020 fashion show στα μουσεία Capitolini στη Ρώμη. Οι δυο τους τραγούδησαν τον "Landslide" και το “Stop Dragging My Heart Around”, για ένα κοινό που περιλάμβανε τη Zoe Saldana και τον Elton John. Ο Styles παρευρέθηκε ως νέο πρόσωπο του αρώματος Gucci.

O Styles είναι γνωστό πως θαυμάζει ιδιαίτερα τη Νicks. Τον Μάρτιο, το πρώην μέλος των One Direction έδωσε μια ομιλία στο Rock and Roll Hall of Fame, στην οποία την περιέγραψε ως "μαγική gypsy νονά που καταλαμβάνει τον ενδιάμεσο χώρο". Kατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Styles είπε: "Αν είσαι αρκετά τυχερός ώστε να την ξέρεις, είναι πάντα εκεί για εσένα. Ξέρει τι χρειάζεσαι. Είται είναι συμβουλές, είτε λίγη σοφία, ετε μια μπλούζα, είτε μια εσάρπα, θα σε καλύψει. Τα τραγούδια της σε κάνουν να πονάς, να νιώθεις στην κορυφή του κόσμου, να θες να χορέψεις ή όλα μαζί. Είναι υπεύθυνη για τόση μάσκαρα που τρέχει -συμπεριλαμβανομένης της δικής μου- από ότι όλα τα άσχημα ραντεβού της ιστορίας μαζί. Αυτή είναι η πραγματική Stevie".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HARRY PERFORMING "DON'T DRAG MY HEART AROUND" AND "LANDSLIDE" WITH STEVIE NICKS AT THE GUCCI CRUISE THING TONIGHT!!! OMG HE'S SO BEAUTIFUL AND HIS DEEP RASPY VOICE IS EVERYTHING!!! THE LAST ONE STOLE MY HEART OMG HE'S ENJOYING HIMSELF!!! ??? SWIPE FOR MORE! ----> @harrystyles @gucci @hshq ~ credits to @harris_reed ~ #harrystyles #harry #styles #gucci #guccigang #harrystylesgucci #italy #treatharrywithkindess #harrystylesupdates #onedirection #1d #directioners #directioner #niallhoran #louistomlinson #liampayne #zaynmalik #niall #louis #liam #zayn #cute #beautiful #angel #treatpeoeplewithkindness #stevienicks #styler #stylers #guccicruise20 #king

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?1D has my soul? (@1d_uwu) στις

Παλιότερα, η Nicks είπε στο Rolling Stone για τον Styles ότι είναι "ο καρπός του παράνομου ερώτά μου με τον Mick [Fleetwood]. Όταν ο Harry ήρθε στις ζωές μας, είπα 'Θεέ μου, αυτός είναι ο γιος που δεν είχα ποτέ'. Οπότε τον υιοθέτησα".

Δείτε ακόμη: Τα πιο εντυπωσιακά looks του Met Gala 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.