CELEBRITIES

Η Gabrielle Union κι ο Dwyane Wade κάνουν διακοπές στην Ελλάδα


The Jennettes

29 Μαΐου 2019

60469570_911744895823877_3826919386366154829_n.jpg

H ηθοποιός Gabrielle Union και ο σύζυγός της και πρώην παίκτης του NBA Dwyane Wade, απολαμβάνουν τις εξωτικές διακοπές τους στην Ελλάδα. Καθώς ο Wade αποσύρθηκε από το NBA μετά από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη καριέρα 16 ετών, το ζευγάρι αποφάσισε να το γιορτάσει με ένα εξωτικό ταξίδι, το οποίο ονόμασε “Wade World Tour 2019”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Livin Cool. ?? #wadeworldtour2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabrielle Union-Wade (@gabunion) στις

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν με μια επίσκεψη στην Ύδρα. H 46χρονη Union και ο 37χρονος Wade αποφάσισαν να κάνουν λίγο "island hopping". Eκεί η Union βρήκε την τέλεια ευκαιρία να επιδείξει το σώμα της μέσα σε ένα μικρό μπικίνι, στο κατάστρωμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Island Hopping ?? #WadeWorldTour2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabrielle Union-Wade (@gabunion) στις

Κατά τη διάρκεια της ηλιόλουστης περιπέτειάς τους, η Union μοιράστηκε ένα video στο Instagram, όπου το ζευγάρι τραγουδούσε και χόρευε ευτυχισμένο. Σύντομα, η Union φόρεσε ένα ακόμα καυτό μπικίνι για να ποζάρει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??? #WadeWorldTour2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabrielle Union-Wade (@gabunion) στις

Το ζευγάρι επισκέφθηκε επίσης τις Σπέτσες, και φαίνεται πως οι εορτασμοί έχουν κι άλλο δρόμο μπροστά τους. Σε κάθε περίπτωση, ο Wade είναι αρκετά χαρούμενος για το τέλος της καριέρας του. "Μπορώ να αποσυρθώ και να είμαι χαρούμενος για την καριέρα μου, τη δουλειά μου και όσα κατάφερα", είπε ο Wade μετά το τελευταίο παιχνίδι του. "Είμαι εντάξει με αυτό".

Δείτε ακόμη: Τα κρυφά διαμάντια της Ελλάδας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.