CELEBRITIES

H Angelina Jolie διοργάνωσε ένα υπέροχο πάρτι γενεθλίων για την 13χρονη κόρη της


The Jennettes

30 Μαΐου 2019

20180130_zaa_n230_025.jpg

Η Αngelina Jolie απέδειξε για μία ακόμη φορά πως είναι η πιο cool μαμά, αφού οργάνωσε ένα πολύ διασκεδαστικό πάρτι για τα 13α γενέθλια της κόρης της, Shiloh Jolie-Pitt. Πηγές αναφέρουν στο Just Jared, πως η ηθοποιός και η κόρη της επισκέφθηκαν ένα escape room στο Los Angeles, το οποίο περιλάμβανε ζωντανούς ηθοποιούς και προσφέρει μία αξέχαστη εμπειρία - φυσικά, δεν υπάρχουν φωτογραφίες μέσα από το event, παρ' όλα αυτά ακούγεται ως το ιδανικό πάρτι γενεθλίων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jolie Pitt Family (@joliepittfamilyofficial) on

Η Jolie είναι γνωστό πως βρίσκεται πολύ κοντά με τα έξι της παιδιά, Maddox, 17, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 13 και τα δίδυμα Vivienne και Knox, 10, τα οποία μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt. Το Us Weekly δημοσίευσε τον προηγούμενο μήνα, πως η ηθοποιός "σκέφτεται συνεχώς διασκεδαστικά πράγματα να κάνει" με τα παιδιά της. Μερικές φορές την συνοδεύουν και σε επίσημα events, όπως στην πρεμιέρα της ταινίας Dumbo ή την προβολή του The Boy Who Harnessed the Wind στη Νέα Υόρκη.

Τον Απρίλιο, κυκλοφόρησαν τα νέα πως η Jolie και ο Pitt είναι πλέον κι επίσημα single, μετά το διαζύγιό τους το 2016.

 

Δείτε ακόμη: H Angelina Jolie έκανε μία επίσημη εμφάνιση με τις κόρες της, Shiloh και Zahara

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.