CELEBRITIES

H Elizabeth Hurley απέδειξε ότι είναι πιο σέξι από γυναίκες με τη μισή ηλικία της


The Jennettes

1 Ιουνίου 2019

abaca_618394_056_1.jpg

Η Elizabeth Hurley απέδειξε για μια ακόμη φορά, πως το να δείχνει μια γυναίκα υπέροχη με μπικίνι δεν έχει όριο ηλικίας. Η 53χρονη star πόζαρε με ένα μικροσκοπικό λεοπάρ μπικίνι από τη δική της συλλογή για μια φωτογραφία στο Instagram. To μοντέλο και πρώην ηθοποιός επέδειξε το γυμνασμένο σώμα της δίπλα στην πισίνα, με ένα πλατύ χαμόγελο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fave bikini of the season #minkabikini #elizabethhurleybeach

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) στις

Η Elizabeth έλαμψε φορώντας το εντυπωσιακό μαγιό με το animal print και τον χρυσό κρίκο, ενώ άφησε τα μακριά καστανά μαλλιά της να πέφτουν ανάλαφρα στους ώμους της. Και τα δύο μέρη του μαγιό έδεναν με κορδονάκια, αφήνοντας το γυμνασμένο σώμα της σε κοινή θέα.

Η μητέρα του 17χρονου Damian Hurley δεν αποκάλυψε ακριβώς πού ή πότε τραβήχτηκε η φωτογραφία, αλλά είπε στους πάνω από 1.2 εκατομμύρια followers ότι το μπικίνι ανήκει στην τελευταία σεζόν της συλλογής της κι ότι λέγεται the Minka.

Δείτε ακόμη: Θα αναρωτηθείτε σίγουρα πως η Elizabeth Hurley κρατιέται σε τέτοια φόρμα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.