CELEBRITIES

Τα δυο βίντεο του IMDB για τα χρόνια πολλά σε Clint Eastwood και Colin Farrell


1 Ιουνίου 2019

oie_ca681utzzxsl.jpg

Σήμερα οι Κόλιν Φάρελ και Κλιντ Ίστγουντ γιορτάζουν τα γενέθλιά τους και το Internet Movie Database τους εύχεται χρόνια πολλά με δυο βίντεο που μας θυμίζουν τους πιο χαρακτηριστικούς τους ρόλους.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ Κλιντ Ίστγουντ που σήμερα συμπληρώνει τα 89 του χρόνια γεννήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο στις 31 Μαΐου 1930. Ο πρώτος του σημαντικός ρόλος ήταν στην τηλεοπτική σειρά «Rawhide», ενώ όπως είναι γνωστό στον κινηματογράφο καθιερώθηκε με τη συμμετοχή του στην τριλογία των σπαγγέτι γουέστερν του Σέρτζιο Λεόνε. Εμβληματικός ρόλος στην καριέρα του ήταν ο επιθεωρητής Κάλαχαν («Dirty Harry») που υποδύθηκε σε πέντε ταινίες. Αν και βρισκόταν στο σκηνοθετικό τιμόνι ήδη από τη δεκαετία του '70, η αναγνώριση ήρθε το 1992 όταν σε ηλικία 62 ετών σκηνοθέτησε την ταινία «Οι Ασυγχώρητοι» η οποία πήρε εξαιρετικές κριτικές, προτάθηκε για πολλά βραβεία και τελικά κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Τα επόμενα χρόνια οι σκηνοθετικές του δουλειές γνωρίζουν μεγάλη αναγνώριση και τον καθιερώνουν ως έναν από τους σημαντικότερους Αμερικάνους σκηνοθέτες.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε τα βίντεο στο Reader

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.