CELEBRITIES

Η Katy Perry αποκάλυψε πώς της έκανε πρόταση γάμου ο Orlando Bloom


The Jennettes

3 Ιουνίου 2019

abaca_653042_001.jpg

H Katy Perry μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τον αρραβώνα της με τον Orlando Bloom και ακούγεται εξαιρετικά ρομαντικό.

Λέγεται πως το ζευγάρι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τις προετοιμασίες της γαμήλιας τελετής, αλλά η πρόταση γάμου του Bloom χρειάστηκε πολλή προσπάθεια.

Η Κaty αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της πρότασης στην εκπομπή Capital Breakfast με τον Roman Kemp. "Ήταν η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και χρειαζόταν να δουλέψω εκείνη τη μέρα. Και θυμάμαι να τον συναντώ για δείπνο σε αυτό το μέρος, ένα ιταλικό εστιατόριο, γιατί όταν μπορώ, θέλω να τρώω όσο πιο πολλά μακαρόνια γίνεται. Οπότε, φτάνω εκεί και είναι ξυρισμένος και δεν φορά τα παπούτσια του τένις του. Και σκέφτομαι 'Α, κάτι γίνεται'."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Όταν ο παρουσιαστής ρώτησε την Katy αν ήξερε τι επρόκειτο να συμβεί, εκείνη είπε, 'Εννοώ, με άφηνε... παραγγέλναμε τα πάντα και σκέφτομαι, ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος; Πρέπει να ήταν πολύ αγχωμένος - ήταν βασικά επειδή έκανε αυτό," προσποιούμενη πως ανασαίνει βαριά.

 

Δείτε ακόμη: Katy Perry και Orlando Bloom: Δείτε πως απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην παραλία

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.