CELEBRITIES

Έτσι μπορείτε να δειπνήσετε με τον George και την Amal Clooney στο σπίτι τους


The Jennettes

3 Ιουνίου 2019

20190515_zaa_s197_2941.jpg

Ονειρεύεστε ένα γεύμα μαζί με τον George και την Amal Clooney στη βίλα τους στην Ιταλία; Κι όμως, υπάρχει τρόπος να κερδίσετε μια τέτοια πρόσκληση

Το διάσημο ζευγάρι διοργανώνει μια λοταρία για φιλανθρωπικούς σκοπούς, στην οποία το πρώτο βραβείο είναι ένα διπλό ραντεβούσ το σπίτι τους στη Λίμνη Como. Oι τυχεροί νικητές -δηλαδή εσείς και ο σύντροφος της επιλογής σας-, θα πετάξουν μέχρι την Ιταλία, θα μείνουν σε ένα τετράστερο ξενοδοχείο και θα μοιραστούν ένα γεύμα με ιταλικό Prosecco, κρύα πιάτα και τυριά μαζί με τη δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τον ηθοποιό σύζυγό της.

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε για να μπείτε στη λοταρία, αλλα οποιαδήποτε δωρεά θα πάει στο ίδρυμα Clooney Foundation for Justice, το οποίο υποστηρίζει διάφορα projects σε όλο τον κόσμο, με σκοπό να φέρει όσους έχουν κάνει καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενώπιον της δικαιοσύνης.

Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: Οι νικητές δεν μπορούν να είναι κάτοικοι της Ιταλίας (ή του Βελγίου, της Κούβας, του Ιράν, του Ιράκ, της Βόρειας Κορέας, της Σιγκαπούρης, του Σουδάν, ή της Ταϋλάνδης). Αλλά τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει έναν νικητή από κάπου αλλού να πάρει έναν ιταλό κάτοικο ως σύντροφο στο διπλό ραντεβού.

Ο Clooney δεν ήταν πάντα τόσο πρόθυμος να υποδεχτεί fans στο σπίτι του στο Laglio, το οποίο αγόρασε το 2001. Καθώς οι παπαράτσι αλλά και οι περίεργοι τον ενοχλούσαν πολύ, ζήτησε βοήθεια από το δήμαρχο, προκειμένου να προστατευτεί από τους ξένους που προσπαθούσαν να προσεγγίσουν την πολυτελή έπαυλη. Φαίνεται μάλιστα πως υπάρχει μια φήμη, ότι στον κήπο υπάρχει μια εγκατάσταση που πετάει ωμά αυγά σε λέμβους που πλησιάζουν πολύ κοντά.

Παρά τις επίμονες φήμες που ήθελαν τον Clooney να πουλάει την έκταση για να αποκτήσει μεγαλύτερη ιδιωτικότητα, κάτι τέτοιο δε συνέβη. Παρέμεινε στο Laglio, ανεβάζοντας τις τιμές των σπιτιών στην περιοχή, ενώ το τοπικό συμβούλιο τον ανακοίνωσε ως επίτιμο πολίτη. Εκείνος και η Amal επέλεξαν να παντρευτούν στη Βενετία και ο ηθοποιός συχνά επιλέγει να δουλέψει στην Ιταλία. Προσφάτως επέλεξε τη Σαρδηνία για την τηλεοπτική εκδοχή του Catch-22 το οποίο σκηνοθετεί.

Η λοταρία θα τρέχει μέχρι τις 14 Ιουλίου, κι ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 31 Ιουλίου. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δείτε ακόμη: Σε ποιό πολυτελές διαμέρισμα θα μείνει ο George και η Amal Clooney;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.